Közel 4 ezer eurót futottak össze az idei MAX Run-on

Fotó: dunaszerdahelyi.sk – Rózsár Vince
A cikket a d
unaszerdahelyi.sk-val való együttműködésünk révén közöljük. 

Az idén ismét összegyűltek futók és ritkábban futók, hogy segíthessenek egy kerekesszékes gyermeknek és családjának. A MAX Run 2022-es évadában a 9 éves Zsókáért álltak rajthoz kicsik és nagyok. 

A jótékonysági futást az elmúlt két évben ugyan meghiúsította a koronavírus-járvány, ám a sporttal segíteni szándékozók nem felejtették el a rendezvényt, az idén 353 felnőtt és 88 gyerek állt rajthoz Sebő Krisztina bemelegítő átmozgatása után.

A nevezési díjak mellett további támogatás is érkezett a gyűjtésbe, így Zsókának összesen 3833 eurót „futottak össze“ a lelkes jelenlévők.

A támogatásról szóló emléklapot meghatódva vette át Zsóka anyukája a MAX menedzserétől, a MAX Run szervezőjétől, Ferenci Ildikótól, majd könnyeivel küzdve köszönte meg mindenkinek a segítő szándékot. A jótékonysági futás műsorvezetője, Inka Galbáčová Mezei Attilával duettet énekelve színesítette a vasárnap délelőtti jótékonysági programot.

A rendezvény előtt a Klikkout stábja is készített egy kisfilmet, ahol az édesanyával, Anitával beszélgettünk, és láthatták Zsókát és ikertestvérét, Áront is. 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább