A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Szered (0:0) mérkőzésről

POÓR TIBOR: Négy kapufa/léc a részünkről, és ezen nincs mit vitázni, hogy ha legalább az egyiknél van szerencsénk… Viszont a játék az ma sem volt egetrengető, inkább frissítve volt az előző meccs apatikus játéka legalább több akarattal – valószínűleg egy kiadós fejmosás után.
Más. Ugye, mi a SzerdaHelyzetben keményen kritizáltuk azt, hogy milyen poszton játszott Balogh nem egyszer hangoztattuk, hogy más poszton szerintünk nagyobb lett volna a hozadéka. Ma már láttuk is, hogy egyértelműen a meccs kimagaslóan legjobb embere volt, nem értem, miért kell megint meccseket várni, amíg az elejétől egy megfelelőbb Krstovićcsal kevergethetnek elöl. És a cseréje 0:0-nál? Ha nem kérte le magát vagy nem volt sérült, akkor nemhogy én nem értettem/értem, hanem a nézők is csóváltak a fejüket és… Jó, hogy nem látták Szigit a meccs után, amikor erről a cseréről beszéltünk. Másik oldalon, picit későn, ebben a körben jött a nagyobb igyekezet, ha valaki nem adja a meccsnek és a meccs színvonalának több mérkőzésen át azt, amit megérdemel, az ne csodálkozzon hogy az a négy kapufa az nem gól… A focit nem lehet átvágni/át@aszni… A nézők frusztrációja pedig nem újkeletű, és nem 2022. április másodikán született. Ma a nagyérdemű csak összegezte mindazt, amit több hete/hónapja lát a pályán.
Veszelinov Dániel. Nehéz egy ilyen meccsen védeni, és a kis, apró bakik feledhetők, két remekbe szabott védéssel, két hatalmas ziccernél még nagyobb gondoktól mentette meg a csapatunkat, így tehát, ha némileg féltettelek is a meccs elején, gratula a teljesítményhez. Nehéz volt, megcsináltad. Alázatosan , csak így tovább. Amúgy meg, hajrá, DAC!

SZIGETI ATTILA: Ezen a mérkőzésen mindvégig fölényben futballozott a DAC, és ha bemennek a helyzeteink, úgy érzem, fölényes győzelmet aratunk. A helyzeteink viszont nem mentek be! Az is tagadhatatlan, hogy ellenfelünk helyzetig is alig jutott, és várták a sült galambot, hogy a szájukba repüljön. Nem repült, így a mérkőzés 0:0 lett, ami nem nagyon tetszett a publikumnak. Véleményem szerint a csapatunk egyik legjobbja Balogh Norbi volt, de hogy az edző miért cserélte le, az számomra megfejthetetlen.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább