MissQ Hónap Nője: Kincsekre leltünk a Malkia Parkban!

Mi sem lehet izgalmasabb egy kissé borongós, de kellemesen meleg délutánon: fel a bakancsot, elő a térképet, és egy kulacs sem árt, ha felfedező utunk közben épp megszomjaznánk. Tehát kalandra fel!

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/áprilisi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Így történt hát, hogy stábunk az áprilisi számunk kincsvadászának Bertalan Anitát választotta, akiről közismert, hogy éles szemű, kalandra éhes, kíváncsi természetű hölgyemény, és együtt kalandtúrára indultunk a dióspatonyi Malkia Parkba.

Forgatásunk Anita szövetségében egészen érdekes jeleneteket szült, és váratlan fordulatokat vett az állatok körében.


KAPCSOLÓDÓ:
Állati jó társasággal kalandozott Anita, nyerj belépőt, és fedezd fel te is a Malkia Park kincseit

Mikor közelebb kerültünk a lámákhoz, kiderült, hogy mindegyik külön névvel büszkélkedik, ezután már csak egy kis elemózsia, és az összes állat a tenyerünkből evett – szó szerint.

Teljesen „kameraképes” jószágok, és a maguk módján meg tudják lágyítani az emberi szíveket. További utunk a tigrisekhez, majd az oroszlánokhoz vezetett. Őket csak kívülről csodáltuk, de azt tátott szájjal.

Közben Anita feladata az volt, hogy megtalálja az általunk elrejtett kincset. Nem volt nehéz dolga, hiszen két lábbal a földön jár, és nem tudtunk túljárni az eszén, ez is azt bizonyítja, hogy természetes szépsége és bájos szeplői mellé józan ész és furfangosság is dukál. Könnyedén megtalálta a kisorsolásra váró belépőket, melyek olvasóink között találnak majd gazdára.

Amit érdemes tudni Anitáról, rovatunk felfedezőjéről:


„Bertalan Anitának hívnak, 20 éves vagyok és Bősön lakom. A nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem hallgatója vagyok, és idegenforgalmat tanulok. Társasági ember vagyok, ezért ha tehetem, a szabadidőmet a barátaimmal töltöm. Különböző programokat szervezünk együtt, és élvezzük a pillanatot.”

Hogy fogadtad a felkérést, hogy szerepelj a rovatunkban?


„Szerettem volna kipróbálni magam valami újban, ezért úgy döntöttem, megpróbálom, és elfogadtam a felkérést. Biztosan jó döntés volt, hiszen a választott téma teljesen közel állt hozzám, mivel nagyon szeretem az állatokat. Hétvégente rengeteg időt töltök a kutyámmal is.”

Reméljük elnyerte tetszéseteket kalandos rovatunk, amelyről még több érdekességet találtok az online felületeinken is: a Klikkout.sk weboldalon, a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is. Köszönjük a ruhákat a MissQ dunaszerdahelyi boltjának és a Malkia Parknak, hogy nem mindennapi módon engedték be stábunkat a kulisszák mögé.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább