ANKÉT: Programajánló a szép időhöz (2.)

Ezúttal ismét arról kérdeztük válaszadóinkat, hogy ők hogyan használják ki a jó időt, és arra kértük őket, ajánljanak valami jó kis programot az olvasóinknak is. Nézzük Gyerák Anita és Besnyei Júlia válaszait!

GYERÁK ANITA

A jó időt próbálom a családommal kihasználni. Mivel sűrűk a napok, a hétvégéket próbáljuk együtt tölteni. Ilyenkor jöhet a közös biciklizés, túrázás, kutyasétáltatás.

Amit ajánlani tudnék, azok a termelői piacok, ahol helyi kézművesek szebbnél szebb portékája közül válogathatunk.


BESNYEI JÚLIA

Kisgyermekes szülőként senkinek sem okozok nagy meglepetést azzal, ha azt mondom, szabadidőm nagy részét a friss levegőn töltöm/töltjük. Jómagam nem vagyok egy tipikus, sportos alkat, nem igényelem a rendszeres aktív mozgást. Ha tehetném, órákat tudnék heverészni a zöld fűben egy jó kis könyvvel a kezemben. Viszont anyaként igyekszem olyan programokat választani, előnyben részesíteni, amit a gézegzúzom és a családom többi tagja is egyszerre élvezhet. Imádunk például bringázni. Az egyik legjobb dolog a világon. Egyszerre meghódítani a kilométereket, felfedezni ismeretlen tájakat és közben átadni magad a szabadság érzésének.

Szabadtéri programjaink elengedhetetlen, örök állomásai a játszóterek, ahol új barátságok köttetnek. Ezek az öndeledt mókázás helyszínei. A nyári időszakban hetente legalább háromszor utazunk a „mi Gyuri bácsinkkal“, vagyis a városnéző kisvonattal. Van, hogy piknikezünk, bárányfelhőket számolunk, vagy épp bodobácsot gyűjtünk.

Végre itt a jó idő! Ez több, mint elég indok arra, hogy végre kimozduljunk a négy fal közül. Ha tehetjük, hagyjuk magunk mögött a város moraját, a nyüzsgést, a rohanást. Pakoljuk be a hátizsákot és vágjunk neki egy óriási kalandnak! Fedezzük fel hazánk szépségeit, Csallóköz gyöngyszemeit. A lehetőségek tárháza  – minden túlzás nélkül mondhatom – VÉGTELEN!

A nyári szezonra való tekintettel pedig a szabadtéri rendezvényeknek sem vagyunk híján. Válogathatunk kedvünkre! Viszon, ha ajánlhatok, akkor kössétek össze a kellemest a hasznossal és vegyetek részt minél több jótékonysági, nemes célt szolgáló családbarát eseményen.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. Az idő itt van! Használjuk ki!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább