A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Trencsén (2:1) play-off döntőről

POÓR TIBOR: A meccs majdnem kicsúszott a kezünkből, a gólunk után nagyon passzívan játszottunk, a második félidőben az egyenlítő gólig 73-27 volt a labdatartás a vendégek javára. Viszont mindent felülírt az a… az a… mocsokság a játékvezetőtől, aki nem állította ki a trencséni kapust. Viszont ezt is felülírta a gólunk – van fociisten! Szégyelljétek magatokat a fociszövetségben egytől egyig. Ti is felelősek vagytok, hogy ilyen megtörténhet. De küldöm nektek a nagyon nagy hahahát.
Más. Szenzációs volt a B-közép, vagyis minden szurkoló. Többet a szezon utolsó SzerdaHelyzetében, amit Szigivel kedden forgatunk, kérjük na hagyjátok ki. Hajrá, DAC!

SZIGETI ATTILA: Gratulálok a csapatnak, hogy ezek után a hullámzó teljesítmények után végül megörvendeztette a DAC-szurkolót, és indulhat Európa színterén. A keddi mérkőzések után ennek a Trencsénnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Mind taktikailag (még a nyitrai Ivan Galád is segítette a munkájukat) és technikailag is képzetlen volt a mai ellenfelünk, akik megtették, ami az erejükből tellett ezen a mérkőzésen. Ahogy védekezésre kényszerítettek bennünket,úgy érzem, mi pedig átvettük a stílusukat. Bevallom őszintén, nem tudok felhőtlenül örülni az európai szereplésünknek, mert nem látom a jövőképet. Véleményem az, hogy a DAC múltjához, jelenéhez és örökségéhez képest gyenge edzőnk, csapatunk és stílusunk van jelenleg. Viszont akkor is csak DAC!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább