Falatnyi ruhácskák

Alapvetően nem vagyok egy nagy shoppingolós. Nem is igazán szeretek vásárolni. Így, ha nincs konkrét terv, biztos, hogy nem megyek el sétálgatni egy bevásárlóközpontba. Persze bizonyos időközönként azért kénytelen vagyok betérni egy-egy ruhaboltba, mert hát, olykor fel kell frissíteni a ruhatárat. ????

Ma már rengetegen használják ki az online vásárlás adta lehetőségeket. Én magam is szívesen megoldanám a ruhavásárlást az interneten keresztül, de ez még eddig sosem sült el jól, sajnos… Hiába a leírás, sosem passzol a méret. Így inkább biztosra megyek, és elengedtem a vásárlás eme kényelmes módját.

Szóval, a minap összeszedtem minden erőmet és elindultam, hogy vegyek pár új cuccot. Magamhoz képest egészen sok boltba bementem, de mindenhonnan üres kézzel jöttem ki. Eskü, nem vagyok egy nagy válogatós. Csak álljon rajtam valahogy az a ruha, nincs nekem semmi más kívánságom.

De ebből a mostani választékból egyszerűen képtelen voltam akár csak egyet is megvásárolni. Hogy miért? Máris mondom!

Ahova csak néztem, mindenütt falatnyi kis ruhácskákat találtam. Szinte az összesből kivillan a has. Továbbmegyek, a szoknyák olyan minik, hogy lehajolni tuti nem mernék bennük. A nadrágok a köldökig érnek, de a lábamból meg alig takarnak valamit. És ha már a köldöknél tartunk, a toppok nagy része természetesen köldökig dekoltált. Na meg persze ott vannak az áttetsző anyagú blúzok is…

Dögösek, persze, de hova vegyek fel ilyesmiket? Kíváncsi lennék, mit szólna egy-egy interjúalany, ha úgy jelennék meg előtte, hogy szinte alig takarja textil a testemet. ???? Vagy hogy néznének rám, ha egy hivatalos eseményen jelennék meg szinte pucéran… De igazából én még egy egyszerű bevásárlást sem tudnék alig felöltözve elintézni.

Oké, a tengerparton természetesen szívesen viselném ezeket a lenge kis ruhácskákat, de egyébként inkább nem kérem azokat.

Nem tudom, tényleg én lennék már ennyire fásult, prűd, vagy ódivatú? Vagy simán csak öregszem? ????

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább