Így tervezzük meg mi a nyaralást! Jakubec Ágnest és Darnai Bálintot kérdeztük | Ankét

Senkinek sem mindegy, hogy hova, mikor, mennyiért, no és persze az sem, hogy kivel utazik el nyaralni. Ne bízzuk a véletlenre a tervezést, ez talán a legkényesebb pontja a folyamatnak. Jakubec Ágnest ás Darnai Bálintot kérdeztük arról, hogy nekik mi a legfontosabb egy hosszabb nyaralás megtervezésekor.

JAKUBEC ÁGNES

(projektmenedzser)


Mi az a három dolog, amit a legfontosabbnak tartasz egy nyaralás megtervezésekor?

Attól függ, mi az úticél, felfedező kirándulás, gasztrotúra vagy láblógatós nyaralás. Legjobb ezek kombinációja. Majd az ár-érték arány. Ehhez elolvasom a recenziókat. És persze a jó szállás, lehet egyszerű, de korrekt legyen, és tiszta.


DARNAI BÁLINT

(tanár)


Mi az a három dolog, amit a legfontosabbnak tartasz egy nyaralás megtervezésekor?

Mivel aktívan foglalkozunk mezőgazdasággal, fontos, hogy aratás utánra essen az utazás időpontja. A második legfontosabb, hogy a feleségemmel együtt, közösen döntsük el, hogy hova szeretnénk menni. Ezt általában már előző év decemberében megbeszéljük. A harmadik pedig az, hogy az ehhez szükséges anyagiakat bebiztosítsuk. Elsősorban, hogy egyáltalán ki tudjuk fizetni, másodsorban, hogy valami kis költőpénzünk is legyen, hogy valami extrém dolgot kipróbáljunk, például a vízisíelés, vagy hogy különleges textíliákat vásárolhassunk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább