A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Magyarország–Németország (1:1) Nemzetek Ligája mérkőzésről

POÓR TIBOR: Első megjegyzésem – a Puskás-stadionbéli hangulat már nagyon, de nagyon megegyező a néhai Népstadion eszméletlen teltházas hangulataival. Nem csupán a meccs utáni közös himnusz fantasztikus, hanem ez az egész miliő… Még tévén keresztül is…
A meccshez… A németek az Eb-s 2:2 után szemmel láthatóan tartottak attól, hogy ma sem tudják áttörni a magyar csapat védelmét. Én, illetve szerintem nem voltam egyedül, meg aggódtam, hogy ezt a meccset már nem fogjuk bírni, hiszen elképesztő az ellenfelek felhozatala a csoportunkban. Én tévedtem, a németek nem, de ennek szerintem nem örülnek Neuerék… Hm… Szerintem az a stílus, amivel levezényelte a magyar válogatott az utolsó 15 percet, egy égi manna volt, hogy legyünk picit eufórikusak… Rossi mester és a többiek – köszönjük!

SZIGETI ATTILA: Szóval Gary Linekker szerint a futball egy olyan játék, amit 22-en játszanak és a végén „NEM” mindig a németek nyernek. A magyar válogatottnak ma gólokkal kellett volna nyerni ezt a mérkőzést, ha Manuel Neuer nem fog, mint a zöldfesték, vagy Ádám Martin nincs megilletődve a 100%-os helyzeteinél. Újra emelem kalapom a Rossi-féle taktika és a magyar válogatott küzdőszelleme előtt. Jó látni, mikor a világ egyik legjobb válogatottja megizzad velünk. Egy elfogadható mérkőzésen Európa legjobb szurkolói örülhettek ma a futballnak… Ezek a magyarok!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább