MissQ Hónap Nője: Egy megújult és remek hangulatú vásár forgatagában

Amikor a Hónap Nője rovat stábja kiválasztotta a következő epizód helyszínét, a levegőben lógott egy konkrét kérdés – na vajon, hogy fog elsülni ez a vásár? Két év kihagyás után, ráadásul egy „átpofozott” helyszínen. Az aggodalmaink alaptalanok voltak – kivéve az árakat –, mivel a vásár új arculata sok embert kellemesen meglepett, így az októberi Hónap Nője, Tabi Zoé Eszter, nagyon komfortosan érezte magát forgatás közben. Az élményeiről bővebben beszél ebben a flash interjúban.

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/szeptemberi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Szia! Mutatkozz be kérlek a Klikkout olvasóinak!

Sziasztok, Tabi Zoé Eszter vagyok, 18 éves a komáromi Selye János Gimnázium tanulója.

Gond nélkül vállaltad a Hónap Nője forgatást, szeretsz szerepelni?

Amikor felkért a Klikkout, hogy szerepeljek a Hónap Nője rovatban, nagy örömmel vállaltam, szeretek kimozdulni a komfortzónámból, és ha jön ilyen lehetőség, kérdés nélkül elvállalom.

Pont olyan forgatást fogtál ki, ahol rengeteg ember között kellett mozognod. Nem okozott ez nehézséget, illetve hogyan birkóztál meg a nagy tömeg előtt a forgatással járó trémával?

A forgatás a Csallóközi Vásárban zajlott, ahol rengeteg ember volt.

Szerepeltem már újságban, így nem okoz problémát a szereplés, például szavalóversenyeken is részt veszek, ahol a közönséghez kell alkalmazkodni.

Szerencsére a vásárban lévő emberek sem néztek rám furán, inkább kíváncsian figyelték, mi történik.

Milyen volt az új vásár arculata, és a gyakorlatilag új helyszín?

Mivel komáromi vagyok, számomra a Csallóközi Vásár egy teljesen új dolog volt, korábban még sosem látogattam el ide, de nagyon pozitívan csalódtam. Jó volt a szervezés, sok program és lehetőség volt a szórakozásra.

Szeretnél a jövőben is szerepelni hasonló projektekben, ha igen, miért?

Ha esetleg máskor is kapnék ehhez hasonló felkérést, azt is örömmel elfogadnám, ugyanis ezek jó lehetőségek arra, hogy új embereket ismerjek meg és élményeket szerezzek.

Képzeljük el, hogy filmet forgatsz. Milyen színészekkel, színésznőkkel szeretnél szerepelni?

Ha egy filmben kéne szerepelnem, nekem az lenne a legfontosabb, hogy olyan színészek vegyenek körül, akik tapasztaltak, ezzel én is tudnék fejlődni, illetve a munkamorál is sokkal jobb lenne.

Mondj még valamit a jövőbeli terveidről! Mi a legnagyobb álmod?

A mindennapjaimból elengedhetetlen a súlyzós edzés, ezzel a jövőben is tovább szeretnék foglalkozni, illetve nagy álmom egy cukrászdát nyitni.

A sütés számomra kikapcsolódás, ahol a képzeletemre tudom bízni a kivitelezést, és csak rajtam múlik, hogy az adott édesség mennyire lesz ízletes és esztétikus. Véleményem szerint a jó étellel, finom desszerttel apró mosolyt tudunk csalni az emberek arcára a nehéz mindennapokban.

KAPCSOLÓDÓ:
Falatozott, ruhát próbált, koktélt szürcsölgetett Zoé a vásári embertömegben Dunaszerdahelyen | Hónap Nője

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább