Cicakaland

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy cicakiállítás. ???? Na jó, nem mesét tervezek írni, hanem egy igaz történetet. Szóval, ténylegesen volt egy cicakiállítás, amire cicaimádóként, karöltve a szintén szőrmók rajongó húgommal én is ellátogattam. Gyönyörű állatokat láttunk, arra azonban nem számítottam, hogy jelen lesz egy menhely is, akik örökbefogadásra váró cicuskákkal érkeznek oda…

Négy szépséges állatka várt arra, hogy gazdára találjon. Persze mi is megnéztük őket, s azonnal bele is szerettünk egybe. Egy krém-fehér színű, hatalmas kandúr lopta el a szívemet. Ő volt Chedar, aki egy igazi harcos.

Mint kiderült, nyolc hónappal ezelőtt kutyák áldozatává vált, szinte félholt állapotban találtak rá a megmentői. Hosszú, nehéz gyógyulási időszak várt rá, de a cicamenhely munkatársainak köszönhetően mára egy gyönyörű, egészséges, végtelenül kedves cica lett belőle. Képtelenek voltunk otthagyni őt, így mára boldog macsektulajdonos lettem. ????

Úgy hiszem, minden cicatulajdonosnak megvannak a saját kis kalandjai négylábú barátjával. Bár, Chedar még csak egy hete él velem, már most vannak nekünk is megmosolyogtató sztorijaink.

A kedvencem az, amikor a két és féléves keresztlányom meglátogatott bennünket. Nagy örömmel fogadta Chedit, kacajok közepette szeretgette meg. Persze Chedar kicsit megijedt az apróságtól, így rövid időn belül úgy döntött, jobb lesz neki a fotel alatt. A keresztlányomat viszont ez sem tántorította el attól, hogy a közelébe férkőzzön. Fogta magát és bemászott utána a fotel alá. Chedar erre kibújt onnét, utána a kis csöppséggel. Hogy mi következett ezután? Képzelj el egy két copfos, göndör hajú kislánykát, aki négykézláb mászik a cica után, aki körbe-körbe sétál az említett fotel körül. Iszonyúan aranyos jelenet volt, már bánom is, hogy nem örökítettem meg. ????

A másik nagy kedvencem, amikor úgy döntöttem, elviszem Chedit a cicakozmetikába egy kis manikűröztetésre. ???? Nem túlzok, amikor azt mondom, gyűlöli a macskahordozót. Vagy húsz percig birkóztunk, mire sikerült őt belekönyörögnöm. Kicsit féltem tőle, vajon hogy fogja viselni a körömvágást, de ismét pozitív meglepetés ért: minden probléma nélkül hagyta, hogy a kozmetikus tegye a dolgát. Még dorombolt is hozzá.

Na, de, ami vicces volt, hogy beharangoztam, hogy Chedar nem szereti a hordozót, nem lesz egyszerű visszatessékelni őt oda. Erre mi történt? Szinte magától, fél pillanat alatt belesétált. Csak néztek rám, hogy miről beszélek, hiszen nincs is semmi gond. ????

A hatalmas elveimet is sikerült két nap alatt ledöntenie a szeretetgombócomnak. Nagyon határozottan kijelentettem, hogy az ágyba egészen biztosan nem jöhet majd fel. Azt azért nem, kellenek határok. Nos, már a második éjszaka együtt aludtunk az ágyban. De mentségemre szolgáljon, hogy kizárólag a lábamnál alszik a drágaságom. ????

Nektek milyen vicces vagy épp cuki cicás történeteitek vannak?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább