A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Nagyszombat (1:0) mérkőzésről

POÓR TIBOR: Ami a játékosok taktikai fegyelmet illeti, szerintem ez volt az egyik legjobb első félidei teljesítményünk. Pár kivétellel jól játszott a csapat, legfőképp Risvanis jól szervezett, és Káčer defenzívában remekül szűrt. Előre már nem volt olyan aktív, de ez a taktikai felfogásunkból kifolyólag volt. Edzés nélkül is ez volt Káčer legjobb meccse, védekezésben pedig kiváló volt. Ami Risvanist illeti, volt két szitu, amikor igen, a játékostársa állva várta a labdát, vagy nem ment szembe a labdának, de ilyenkor Risvanisnak kell stopot mondani egy ilyen rizikós passzra, amúgy meg öröm nézni Spyridon Risvanis játékát…
A második félidő is stimmelt, kiemelném az akaratot, és rátettünk a végén nem egy lapáttal. Nem lett volna igazságos, ha ma Krstović nem rúg gólt, mert az a három nagy helyzet és ebben a csomagban egy remek lövés – gól nélkül -, de van Isten. A fejes gól is remek volt, és itt kiemelném Szánthó Regő beadását. Ez a csapat- és edzőteljesítmény remek lett volna, akkor is, ha nem nyerünk, de ilyen végkifejlet után… Szóval, szétrobbant a stadion a remek nézők által… a k@rva életbe, ezt így kell csinálni, vagy hogy a Fortuna Liga többi csapata is értse – Tak sa to robí do psej matere! Hjaj, de örülök a SzerdaHelyzet forgatásának.

SZIGETI ATTILA: A reggeli kávém elfogyasztása közben azon elmélkedtem, hogy számomra két tényező lehet biztató, ami a mérkőzés színvonalát garantálhatja.
1. A két csapat táblázaton elfoglalt helyezése.
2. A két csapat edzőjének személye.
Az első percektől arra számítottam, hogy nagy taktikai csata lesz, és mindkét csapat nagy hangsúlyt fog fektetni a védekezésre. El is telt ezzel az első félidő, és így vonultak a kabinba a csapatok. A nagy taktikai csatának aztán egy piros lap és Guľa edző hármas cseréje vetett véget. Mikor talán már sokan elkönyvelték a döntetlent, újra jött Krstović és a traktoristák defektet kaptak a MOL Arénában. Hogy mennyire megérdemelt a győzelmünk, azt mindenki döntse el maga, de 1:0 ide, amit újra csak nem kell magyarázni. Véleményem szerint elfogadható játékkal jogos győzelmet arattak a fiúk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább