Klikk Out Vikkendhouse: Om Shanti, egészségetekre!

A vasárnapi mixsorozat lényege megismerni új zenei világokat, előadókat és dalaikat, méghozzá mások kedvencei által. Mai vendégünk a pozsonyeperjesi Hipik Juli, aki zeneileg egy különleges jelenség. Nagy örömömre ma mesél a zenéhez való kötődéséről, valamint a cikk alján található mixben megmutatja tíz aktuális kedvencét.

Fotó: Ugróczky István

Hipik Juli,Vikkendhouse,Zene,Meditácio

Hipik Juli vagyok, nagy újrakezdő és újratervező. Imádom az életet a maga fentjeivel és lentjeivel együtt. Na meg a palacsintát! Jelenleg marketinggel foglalkozom, de lélekben örökké Au Pair maradok.

A kapcsolatom a zenével a tánchoz vezethető vissza. Gyerekként a néptánc, népzene volt meghatározó, majd jöttek a standard és a latin-amerikai táncok és dalok, mára ez irányt váltott, többnyire a keleti mantrák felé, főleg mert aktívan jógázom. Kaméleon típus vagyok, tehát a zeneimádatom függ attól is, hogy éppen hol tart az életem, kivel találkozom, és milyen benyomások érnek, valamint az adott hangulatomtól is. Például munkakezdéskor, a reggeli kávé előtt van, hogy a The Eminem Show számait vagy “Femme Fatale Dark Cabaret” összeállításokat hallgatok. Kávé után már viszonylag kedvesebb vagyok és a választott dalok stílusa is teljesen más. A punk zenével még barátkozom, de a keresztfiúknak jelentem, hogy a “cejkemót” (értsd: Take´em all) már meghallgattam.:)

Hipik Juli,Vikkendhouse,Zene,Meditácio

A mixben tíz általad választott dal szerepel. Mi alapján készült ez az összeállítás?

Arra jöttem rá, hogy tanulás közben kifejezetten zavar, ha a háttérben szól a zene, viszont amikor dolgozom, sokkal koncentráltabb leszek tőle. Így tehát az összeállításomba is olyan számok kerültek, amelyek segítenek fókuszálni. Íme a lelkivilágom a munkába lépéstől kezdve, egészen az esti meditáció végéig!

Om Shanti, egészségetekre! 🙂

A MIX:

PLAYLIST:

TRACKLIST:


1. Rag´n´ Bone Man: Wolves
2. Bakermat: Baianá
3. Islandman, Elis Dubaz: Dimitro
4. Billie Eilish: bury a friend
5. Stromae: Déclaration
6. CICI Zhu: Voyage
7. OmegaSign: Sztoj pa Moru (Slavic Trap)
8. Barkóczi Noémi: Köd a Nappaliban
9. Deya Dova: Blood of Earth
10. Young Marco: Sacred Space

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább