ANKÉT: Férfias férfiak

Múlt héten boncolgattam kicsit a témát, ezúttal pedig két hölgyet, Dobos Bacut és Szőgyényi Adriennt kértem meg, mondják el, számukra milyen a férfias férfi. 

DOBOS BACU

Ha átgondolom, milyen jelzőkkel illetjük a férfiakat, és kiszórom azt, ami negatív, ugyanazokat kapom, mintha a nőket jellemeztem volna, és szintén kigyomláltam volna, ami rossz.

Talán a férfi attól férfias, és a nő attól nőies, hogy egyszerűen emberi. Megbízható, őszinte, humoros, határozott, van tartása, lehet rá számítani minden helyzetben – szerintem mindkét nemnek ezek a legfőbb erényei.

Ami a külsőségeket illeti, nem árt ha meg lehet különböztetni a nemeket egymástól, de ez is csak ízlés kérdése. Az én ízlésem szerint pedig: fotósként és magánemberként is szeretem, ha a férfi a magasabb.


SZŐGYÉNYI ADRIENN

Egy férfias férfi véleményem szerint olyan, akire egy nő fel tud nézni, aki mellett biztonságban érzi magát. Akiről tudja, hogy bármi is történjen ezen a világon, addig nem eshet baja, amíg a nagybetűs FÉRFI mellette van.

Egy igazi férfi bátor, kitartó, vannak céljai, álmai, és tesz is ezekért. Nem a problémákat szemléli, hanem a megoldásra fókuszál. A külsőségeket tekintve teljesen mindegy, hogy szőke, barna, alacsony, magas, szálkás vagy macisabb alkatú.

Azt gondolom, hogy nem attól lesz valaki férfias, ha hatalmas izmokkal rendelkezik, hiszen egy „izomkolosszus” is lehet feminin. Sokkal fontosabb ettől a férfi kisugárzása.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább