ANKÉT: Te mivel töltöd a szabadidődet?

Rohanó világot élünk, de azért olykor csak akad mindenkinek egy kis szabadideje. Derzsi Áront és Lukács Pétert arról kérdeztük, ők vajon mivel töltik ezt az időt?

DERZSI ÁRON

A szabadidőmet nagyon szeretem a kutyámmal tölteni. Mivel ő agár, imád futni, ezért gyakran párosítom kerékpározással a „kutyasétáltatást”. Ezen kívül szeretem a barátaimmal, családtagjaimmal tölteni az időt, főleg, amikor beindul a kinti grill szezon.

Továbbá a szabadidőmben hódolhatok kedvenc hobbimnak, a repülésnek. Ez az a dolog, amely hobbi tevékenység mégis folyamatos képzést és felkészülést igényel. Gyakoriak az iskolázások, amik szükségesek ahhoz, hogy biztonságosan repüljünk és megismerkedjünk az új szabályokkal.


LUKÁCS PÉTER

Szabadidőmben szívesen hódolok a sportnak, egészen pontosan a focinak. Rendszeresen összejárunk a barátokkal egy-egy baráti mérkőzésre. A játék után jókat beszélgetünk, viccelődünk. Ez mindig feltölt, jólesik a mozgás és a barátok társasága is.

A hétvégék többnyire énekléssel telnek. Évekkel ezelőtt Béla barátommal úgy döntöttünk, alapítunk egy tánczenekart. Mindig is nagyon szerettem a zenét, szerettem énekelni. Mostanra pedig szerves része lett az életemnek.

Bálok, szülinapok, évzárók, esküvők – ezek váltják egymást az év szinte minden szakaszában. Bár fárasztó mesterség, még mindig örömömet lelem benne. Jó látni, ha az emberek szórakoznak, táncolnak arra, amit játszunk nekik.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább