ANKÉT: Tavaszra várva

Már mindannyian várjuk a tavaszi szép időt. Ezúttal arról kérdeztünk két fiatal anyukát, hogy ők vajon mi mindent terveznek az idei tavaszra. 

SZAKÁL HORVÁTH BARBI

Nálunk ez az időszak nagyon aktívnak számít. Az idei tavasznak már kettő babával „vágunk” neki. Nagyon fontos, hogy sokat legyenek a friss levegőn, így a hosszú séták biztosan szerves részeit képezik majd a napjainknak.

Az udvarunkon kialakítottunk egy kisebb játszóteret a gyerekeinknek, úgyhogy sok időt fogunk ott tölteni, illetve mindig kitalálunk valami újat a ház körül, és ez most sincs másképp.

Rengeteg tervünk van, amiket szeretnénk a nyár beköszöntéig elvégezni. Magunk számára mindig termesztünk zöldségeket, gyümölcsöket, így a kertészkedésbe is lassan belevetjük magunkat.


NYERGES IVETA

Mindig is szerettem a tavaszt, azt ahogy lassan virágba borul a természet. Úgy ahogy én, a fiam is érzi már a tavaszt, egyre több  időt szeretne a szabadban tölteni. Rengeteg tervem van erre az időszakra idén is. Elsősorban szeretnék egy otthoni játszóteret kialakítani a fiamnak, ami remélem a közeljövőben megvalósul. Kezdődnek a kinti munkák is, amiből nálunk rengetek van.????

Biciklin már több mint 2 éve nem ültem, de megfogadtam magamnak, hogy ezt az idén bepótolom.????

Imádom felfedezni tavasszal a természetet, órákig le tud kötni. Ha már a szép időről beszélünk akkor a rengetek játszótér és állatkertlátogatás sem maradhat el.????

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább