Adrián Guľa: Kedvenceim a focivilágon kívül

A DAC vezetőedzője, Adrián Guľa most könnyedebb témákat érintve árulta el, mik a kedvencei.

Kedvenc országom egy vakációra

Bárhova, csak a családdal. Ez lehet akár otthon is.


Kedvenc városom

Ugyanaz a válasz. 


Kedvenc könyvem

A Leadership Ancelottitól, jelenleg pedig Majo Hossa könyvét olvasom. 


Kedvenc filmem és sorozatom

Netflix. Épp a Klamstvo című szlovák sorozatot kezdtem el nézni a napokban – ezen nevettek a srácok. Szeretem a Netflixet, mert inspiráló történeteket is tartalmaz. A kedvenc sorozatom az említett Klamstvo.


Kedvenc zeném

Kali. Volt időszak, amikor nagyon nagy rajongója voltam. De néha Duchoňt is hallgatok, ha olyan hangulatban vagyok. A feleségem nevet is rajtam ilyenkor. Sok szlovák előadót hallgatok. Majk Spirit és Kali inspirál, de a srácokkal néha a modernebb zenébe is belekóstolok. Nyitott vagyok e téren.


Kedvenc ételem

Szeretem a párolt buktát, de nincs kimondott kedvencem. A tésztaféléket mondanám. 


Kedvenc italom

Víz, sok tiszta víz. Most valószínűleg Plzeňben a fejüket fogják. Energiaitalokat sosem ittam, kólát is csak kivételes esetekben. Plzeňben kis sört ittam, ami elképesztően finom, de nem vagyok az a fajta, aki túlságosan belemerülne ezekbe a dolgokba. 


Kedvenc Facebook-oldalam

Nincs Facebook-profilom. Az Instagramon fenn vagyok, de egy rendszergazda kezeli az oldalam. Be kell vallanom, hogy a plzeňi szerepvállalásom óta két és fél-három éve egyfajta buborékban vagyok jelenleg. Hetente egyszer-kétszer felmegyek a netre, és megnézem, van-e valami inspiratív dolog a labdarúgással kapcsolatban, esetleg nézek valamilyen edzéstervet. Facebookom nincs, nem is tudom, milyen, az Instagramra pedig néha kirak a rendszergazda egy képet.


Kedvenc helyem Dunaszerdahelyen

A MOL Aréna és az akadémia. Egy-két alkalommal voltam a csapattal a városban reggelizni, de az időm nagy részét az akadémián töltöm, ahol jól érzem magam. 


Hányadán állok a magyar nyelvvel

Nagyon lassan, másrészt Kalmár Zsolti mondta azt, hogy hét-tíz évembe kerül megtanulni. Lépésről lépésre haladok, bízom benne, hogy egyszer megtanulom a nyelvet. 


Mi jut az eszembe, ha azt hallom, hogy focilabda

Szenvedély, öröm, energia, kedv, hogy gyorsan belerúgjak, zsonglőrködjek vele. Ha a fiammal meglátunk egy labdát, megjön a szenvedély, az energia és a játékkedv is.  

ELŐZŐ RÉSZ: 
Adrián Guľa: Focikedvenceim

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább