A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Zsolna–DAC (0:1) mérkőzésről

POÓR TIBOR: A Slovan elleni meccs természetesen akarva-akaratlanul befolyásolta a mérkőzés hangulatát, de hála Istennek, nem estünk letargiába vagy depresszióba. A teljesítmény nem volt hú, de nagy színvonalú, ám az eredményért, a három pontért a csapat tett valamit. Ez fontos, bár nem lettünk bajnokok, fejezzük be ezt a szezont hat ponttal, és az utolsó meccs legyen méltó búcsú a szezontól, és a végére szórakozzunk is egy jót. Kellett a hárompontos meccs, és kell majd a hazai hárompontos meccs is, hogy jobb szájízzel menjünk nem csupán a szünetre, hanem a nemzetközi porondra való felkészülésre is.
Még egy dolog, nekem tetszett Mendez, Guľa faraghatna belőle egy érdekes játékost. Ja, még valami, a SzerdaHelyzetet kedden forgatjuk, és kedden este kerül ki. Köszönet minden szurkolónak, aki elkísérte a csapatot. Egy pontosítás – a sajtótájékoztatón elhangzott vastaps nem volt kivágva, hanem nem rögzítették a mikrofonok. Így kerek az infó. Hajrá, DAC!

SZIGETI ATTILA: Véleményem szerint úgy utaztunk Zsolnára, hogy csodák csak a mesékben vannak. Adrian Guľa kezdőcsapata is valahol erre vallott, amit harcba küldött. Az viszont tény, hogy a végére nagyon elfogytunk. Nem volt egy látványos mérkőzés és a 3 védős rendszer ellenére az ellenfél az első perceket kivéve nem dolgozott ki komoly helyzetet. Igaz, mi sem bővelkedtünk a mérkőzés folyamán helyzethalmazban, és így kialakult a tipikus egygólos meccs. Aki rúgja, nyer. Mi rúgtuk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább