Klikk Out Vikkendhouse: A party guru kedvencei

A könnyen beszerezhető digitális zenéknek, és eszközöknek köszönhetően a DJ-k száma napról napra nő, ám ezzel a minőség minden nappal csökken. Csalogat a trendi stílus, imponál, hogy a buli kormánya egy ember kezében van, és mindenki úgy bulizik, ahogy ő diktál. Ebben a nagy DJ rengetegben tűnik ki Izsák Szilárd, alias Party Jézus, avagy PJ Groove Guru, és egyedülálló stílusával eddig minden fellépése legendás volt, és a nyár még csak most kezdődik. Ma az ő tíz kedvence került a mixbe. 

Fotó: Ugróczky István

Szili hosszú évek óta a Party Jézus nevet viseli, melyet azokon a házibulikon kapott, ahol ő rakta a zenét, és ő volt a fő szórakoztató. Ő maga sosem szeretett volna visszaélni a névvel, ezért is maradt az iniciálé, P J, majd hozzátette a Groove Guru nevet. Mellette senki sem unatkozik, inkább életre szóló élményekkel megy haza.

A mixben tíz kedvenced hallhatjuk. Mi alapján válogattál?

Nos mindegyik számban van valami, ami tetszik, most ezeket hallgatom legszívesebben. Az egyiknek a szövege, a másiknak a zenéje, a harmadiknak a dallama, valamelyiknek pedig az összes. Ezek a dalok egytől egyig érzéseket váltanak ki, szívesen játszanám őket majd egyszer.

 

A MIX:

TRACKLIST:


1. Lola Marsh – Love Me On The Phone
2. King Gizzard And The Lizard Wizard – Catching Smok
3. Buy Her Sugar – I Saw Places
4. The Avalanches – Wherever You Go Visualiser
5. Ralph Myerz and the Herren Band – Think Twice
6. Zella Day – Golden
7. CHVRCHES – Good Girls
8. The Knocks – Slow Song (with Dragonette)
9. SG Lewis – Fever Dreamer
10. Romy – Strong

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább