A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Zbrojovka Brno (1:1) felkészülési mérkőzésről

POÓR TIBOR: Azok a játékosok, akiknek szerintem plusz-mínusz megvan a helyük, nem játszottak valami nagy iramban (persze, itt a felkészülés alatti fáradtság is egy tényező lehetett), ezért pár fokkal lejjebb volt ez a meccs a felkészülési iramot figyelembe véve is. Van még három hét, ha várunk még két-három erősítést, ami szükséges, a jövő héten már épp ideje lesz, elnézve, hogy Kaša mint erősítés, messze van az optimális konditól…
Fiatalok, illetve A fiatal puskák szekciója: talán ez az első felkészülés (értsd a Világi-éra alatt), amikor az embernek nagyon jó – nemcsak – érzései vannak a fiatalokkal kapcsolatosan. Tudjuk, hogy nem egy légiós, és kimondottan Guľa mester régi ismerőse, kapott itt lehetőséget – időben, térben bőségesnek nevezhetőt. Szerintem két-három, de minimum egy ifi játékost hiba lenne mellőzni… Na, jó, egy nevet kimondok – Szolgai, akivel türelmesen dolgozni kell, és szerintem lesz ennek gyümölcse.
Kapusszekció – kapusedzőstől. Ez a szekció a szezon végén nem nagyon remekelt, ezért nem nézem jó szemmel Petráš mai teljesítményét. Háttérvélemények szerint Petráš kapus nagyon magabiztos, ami a kapushabitusát illeti, viszont ez nincs egyensúlyba azzal, amit láttunk tőle a kapuban. Majdnem kipattogtam, amikor láttam azt a két flegma, hajmeresztő passzt a tizenhatosunkba, a játékostársakra, akiknek már a passz előtt láthatóan nyakukon lógott az ellenfél, szerencse, hogy ebből nem lett egyszer sem gól. A rossz, nem elkészített kifutásról inkább nem beszélek. Kapusedzőstül, jó lenne egy picit leszállni a földre, a realitás területére.

SZIGETI ATTILA: Világi Oszkár klubtulajdonos szülőfaluja megpezsdült és véleményem szerint ennyi ember még talán nem is volt a község futballpályáján. A találkozó egy tipikus felkészülési mérkőzés volt, azokkal az edzői próbálkozásokkal, amiket már megszokhattunk. A Zbrojovka meg egy tipikus kis cseh csapattá vált a nagy múlt ellenére. Az első félidő egy langyos, néhány játékosnak sétagaloppá minősülő focit hozott. A nézők közül meg is jegyezte valaki, hogy pár hete Csütörtökben jobb meccset láttak. A másik félidő talán élénkebb volt, hiszen esett néhány gól, amiben olyan potya ízű is sikeredett. Több játékost figyeltem, de az egy ilyen rövid értékelésbe nem fér bele.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább