A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Slovan (3:1) mérkőzésről

POÓR TIBOR: A Radványi Miki interjú végén mindketten megjegyeztük, hogy jó lenne, ha a csapatunk, klubunk talpra állna, és újonnan olyan helyet foglalna el a Niké Ligában, ami ezt a közeget, ezt a klubot megilleti. Az első lépést megtettük a pályán, a meccsen, de mindenki tisztában van azzal, itt még egy rakás munka van.
Meccs. Itt tényleg sok minden a pakliban volt, és hála istennek, mindent beleadott a csapat magából a pályán – a remek csapatmunka mellett kiemelném a kapusunkat, Gouret, Andzouanát, a most jól teljesítő Káčer 60 perces munkáját. Az ellenfél valószínűleg megint belefut abba, hogy egy szlovák csapat nem bír két fronton helytállni. Kiemelném a kiváló Kankavát – de imádok ilyen típusú játékosokat, de a Slovan csapatként nem működött jól ma. Látva a Slovan távozó szurkolóit – eszembe jutottak Guľa és Jan Van Daele utolsó nyilatkozatai. Jan, Adrian, ezzel szerintem tudtára adta mindenki a közegünkből, hogy a szurkolóink és a többségünk nem mozog a végletekben, de léteznek rossz és jó megoldások – és az utóbbi időben inkább ti mozogtatok a végletekben. Meg kell találni nektek is az egyensúlyt a döntéseitekben. Ez pici humorral – ez parancs! Mert a közeg ma kiállt nemcsak a klub és a csapat mellett, de az edző és a sportigazgató mellett is. Élni kell nektek ezzel a kisebb-nagyobb bizalommal! Közhely a jóban, rosszban? Igen, de ez ül, jóban, rosszban – élni kell a közeg ezen gesztusával.
U.I. Ha kérdezi valaki, hogy mi volt a meccs kulcsmomentuma – a szövegem írása közben felém szól a Klikkout tulajdonosa, Gocoň Peti: ,,Mert így tippeltem!” Ám legyen!
U.i.2 Végre jó hangulatot teremtett egy DAC-meccs a SzerdaHelyzet forgatásához!

SZIGETI ATTILA: Lélektanilag egy nagyon fontos mérkőzésen vagyunk túl, amit fantasztikusan teljesített a csapat. Véleményem szerint szinte minden poszton és a kispadon is erőn felül teljesített a DAC, hiszen „bővebb” kerettel, erősebb kispaddal rendelkezik a Slovan. Taktikailag maximálisan bejött Guľa edző 4:4:2-es első félidei játéka, ami nagyban függött Fernand Goure jó játékától és Aleš Čermák futómennyiségétől. Nem szeretnék kiemelni senkit a csapatból, mivel minden poszton jól játszottunk, a SzerdaHelyzetben pedig bővebben elemzünk. Azt hiszem, a néhány hetes laposabb teljesítményt ilyen győzelmek tudják feledtetni, és mindenféleképpen bizalomra adhat okot a mutatott játék.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább