Klikk Out Vikkendhouse: A baba-mama specialista imádott zenéi

A Vikkendhouse legfrissebb epizódjában egy széleskörben ismert és elismert baba-mama specialista, üzletasszony, és néhai osztálytársam, Ollé Gabi válogatott zenéket a személyes kedvenceiből. 

Fotók: Ugróczky István

Ollé Gabi,Vikkendhouse,Zene,Mix

Ha csak röviden kéne bemutatni magam, pár szóban, az talán nem is menne, automatikusan rávágnám, hogy szülésznő vagyok, holott a pályát már több mint 10 éve elhagytam. Most már inkább az üzleti életben mozgok, de mégis, a terhestornák inkább a szülészethez kötnek, mint az irodai munkához, és ha utánaszámolok, idén kerek kis jubileuma van a tornáimnak, mert 20 éve, hogy foglalkozni kezdtem kismamákkal. Emellett egy örökmozgó utazó is vagyok és lassan 2 éve anyuka, ami mindent megkoronáz.

Milyen a kapcsolatod a zenével?

Jelenleg másfajta zene tölti ki az életemet, mint a gyermekem születése előtt. Most a ringató dalai, gyerekdalok és a saját énekem (szegény kislányom) a zenei oldalam főszereplői, de ezek mellett próbálok itt-ott helyet szorítani olyan zenének is, ami ellazít, megnyugtat, vagy épp feltölt. Na meg a koncerteket sem tudom elengedni, azt a hangulatot… 

Ollé Gabi,Vikkendhouse,Zene,Mix

Mi alapján válogattad a zenéket a mixbe?

A mixbe többségében olyan dalok kerültek be, amit egy-egy életeseményhez is tudok kötni, pl. esküvő ki és bevonuló, amit nyilván az ember azért választ, mert nagyon tetszik neki az adott szám, vagy kedves emlék, koncertélmény fűz hozzá, de van olyan is, ami egyszerűen csak a megunhatatlan kategóriába tartozik.

 

A MIX:

TRACKLIST:


1. The Cranberries – Linger
2. Snow Patrol – Chasing Cars
3. U2 – With Or Without You
4. R.E.M. – Losing My Religion
5. Imagine Dragons – Demons
6. Sima Martausová;For You – Nenahraditeľná
7. Robbie Williams – She’s The One
8. Ed Sheeran – Perfect
9. Škampi na žaru – Bella ciao
10. IMT Smile – Ľudia nie sú zlí
11. Armin van Buuren – Bla Bla (Radio Edit)

Az előző epizódokat itt találod!

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább