MissQ Hónap Nője: Barbenheimer uralom

A szeptemberi hónap eljövetelével úgy döntöttünk, megállunk még egy kicsit, és visszatekintünk, miért is volt olyan emlékezetes 2023 nyara. A nagy ötletelések közepette rá kellett jönnünk, hogy nemcsak a nyár, de talán az év legfelkapottabb filmjei mellett nem mehetünk el említés nélkül. Így esett hát a választásunk Orbán Zsuzsannára és Klostermann Leára, akik nemcsak forgatásunkon álltak helyt, de a Barbenheimer bármelyik filmjébe is tökéletesen belepasszoltak volna.


Fotó: Mikle Bálint
Szerző: Katona Chiara

Nem hagyhattuk lányainkat üres hassal, ezért beugrottunk a Kiss Burgerbe egy finom hamburgerre, és egy kis eszmecsere után arra jöttünk rá, hogy bizony nemcsak külsőleg, de személyiségbelileg is különböznek szeptemberi szépségeink.

Lea személyében egy komoly, ám mégis vagány lányt ismerhettünk meg, így nem lepődtünk meg az általa választott filmen sem. Zsuzsi a hangulatfelelős szerepét felvállalva sokat nevetett, és a talpig rózsaszín öltözéke alapján tudtuk, hogy egyértelműen Barbie mellett teszi le a voksát.

Klostermann Lea és Orbán Zsuzsi 20 évesek és a Comenius Egyetemen első évüket abszolválták. Lea a bölcsészkar hallgatója fordító-tolmács szakon, a későbbiekben pedig szeretne még több nyelvet elsajátítani és külföldön is érvényesülni. Zsuzsi orvostanhallgató, nemrég pedig lehetősége nyílt nyári gyakorlat keretein belül ellátogatni Dr. Kárász Tamás rendelőjébe.

Ennek köszönhetően még nyilvánvalóbbá vált számára, milyen irányban szeretné folytatni tanulmányait. Az iskolán és a munkán kívül mindketten szeretnek a hobbijuknak szentelni egy kis időt.

Lea néptáncol és kifejezetten kedveli a 18-19. századi magyar- és világirodalmat. Zsuzsi igyekszik jól beosztani az idejét, és minden nap ellátogat az edzőterembe.

Mindketten előszeretettel járnak moziba, így a téma is rendkívül élvezetes volt a számukra, annak ellenére, hogy korábban még nem modellkedtek. Úgy vélik, remekül megtalálták a közös hangot, és a ruhák is kifejezetten tükrözték nemcsak az általuk jobban preferált filmet, de a személyiségüket egyaránt.

Aki látta az Oppenheimert vagy a Barbie-t, esetlegesen mindkettőt, az pontosan tudja, milyen fontos mondanivalója van mindkét filmnek. Két teljesen különböző történet, teljesen különböző beállítottságú színészekkel és hangulattal. Lea és Zsuzsi tökéletesen visszaadták nekünk a Barbenheimer hangulatát, és megtapasztalhattuk, milyen összhangban tud lenni két teljesen különböző kinézetű és személyiségű lány.

KAPCSOLÓDÓ: 
Bombázók és egy kis rózsaszín | Hónap Nője

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább