ANKÉT: Készülődjünk az őszre!

Ismét elérkezett az ősz. A napjaink már nem a strandolásról szólnak, teljesen más veszi át ennek a helyét. Az aprócska nyári ruhákat felváltják a meleg pulóverek és kabátok. A nappalok rövidülnek, az éjszakák egyre hosszabbak. De ettől még ezeknek a hónapoknak is megvan a maguk szépsége. Marczell Ercsit és Gajdoschik Mariettát arról kérdeztük, ők miért szeretik az őszt és hogyan hangolódnak erre az évszakra.

MARCZELL ERCSI


Szeretem az ősz hangulatát. Azt, amikor a természet egyre színesebb pompába öltözik. Ilyenkor imádok a természetben sétálni, túrázni. A vele járó lehűlést is szeretem az őszben. Előkerülnek a szekrény mélységeiből a jobbnál jobb kötött pólók és a szövetkabátok. E két ruhadarab az én személyes kedvencem az őszben.

Szeretem a friss levegő illatát, valamint a meleg radiátor mellé való kuckózást egy forró tea és egy könyv társaságában, elmondhatatlanul jó érzés.

Az ősz előhozza belőlem az alkotni vágyást. A ház dekorálása, valamint a tökfaragás szintén kellemes időtöltés. Nem beszélve a Halloween-ről, amikor jöhetnek a horrorfilmek, bármilyen mennyiségben.

Viszont egy dolgot nem szeretek ebben az évszakban, mégpedig azt, hogy a nappalok drasztikusan megrövidülnek.


GAJDOSCHIK MARIETTA


Miért is szeretjük az őszt? Ez a kedvenc évszakunk a tavasz után. Imádjuk a sokszínűségét, az ősz illatát, a nyirkos, ködös reggeleket.

Mivel az ősz a változás évszaka, mi is felkészülünk az esős, begubózós napokra. Előkerülnek a meleg ruhák, a forró tea, a sült gesztenye, jaj, és nem utolsósorban a hagyományos tökfaragás nálunk nem maradhat el.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább