A SzerdaHelyzet nyilatkozik a műsor rangos Sport Forum Awards Média díjáról

A Sport Forum Hungary 2023 konferencia keretein belül több kategóriában került sor díjak átadására. A Sport Forum Awards Média kategóriájában bronzérmes lett a Klikkout SzerdaHelyzet című projektje. A díjat átvevő Gocoň Péter, Poór Tibor és Szigeti Attila erről az eseményről nyilatkoztak.

POÓR TIBOR: Amikor az előttünk lévő kategóriák díjazottait hívogatták fel a pódiumra, röviden visszatekintettem, hogy miképp alakult és milyen útja volt a SzerdaHelyzet projektnek a Puskás Arénáig. 2017-ben, féléves előkészület után, 2018 tavaszán elindultak a hetente megjelenő epizódok. Fokozatosan fejlesztettük, bővítettük a projektet, hiszen immáron a hétfői főadás mellett vannak kistestvérei is, a SzerdaHelyzet Extra, SzerdaHelyzet Mini, a SzerdaHelyzet nyilatkozik, és nem is olyan rég elindítottuk a havi megjelenésű magazint, a SzerdaHelyzet Leltárt. Ezek csak megnevezések, de szinte látom, hogy mit és kit takarnak ezalatt a röpke hat és félév alatt. Azt mondják az okosok, ha valamit egyaránt szeret a közönség és a szakma is értékeli, annak nagy esélye van kultikussá válni. Ezt én nem merem mondani, de maximális alázattal azt ki tudom jelenteni, hogy a közönségünk szeretete mellett megkaptuk a nagy szakmai elismerést is, illetve, a régiónkban az egyik legnagyobb elismerést. Mindezt nagy nevek mellett és a káprázatos Puskás Arénában. Érzem ennek súlyát, és főleg azt, hogy jó érzés volt ilyen módon képviselni a régiónkat, a városunkat, a közegünket és a kedves nézőinket. Köszönöm a díjat, és köszönet jár mindenkinek, aki az évek során hozzájárult ahhoz, hogy a SzerdaHelyzet projekt oda kerüljön, ahol per pillanat megtalálható!

SZIGETI ATTILA: Az úgy történt, hogy Poór Tibi felhívott, hogy valaki, valahova nevezte a SzerdaHelyzet műsorát, és meg kellene jelenni Budapesten, a Puskás Arénában. Dugalj (stekker, konnektor, zásuvka) felrakása közben nem is tudatosítottam, mi is ez valójában, de a gondolataimban azonnal átvillant, hogy szólok az asszonynak, vasalja már ki az újabbik ingemet, hiszen azért mégsem a Mini presszóba ugrom le egy pofa sörre. Aztán vettem a fáradságot, és rákerestem a Sport Forum Hungary 2023-ra, ami bizony Magyarország első számú sportkonferenciája, a hazai sportélet meghatározó szereplőinek szereplésével. Az út sima volt, néhány román kamionos és osztrák nyugdíjas meredek manővereit leszámítva. Szeretem a Puskást, van ennek a stadionnak valami varázsa, valami, melyet mi, külhoni magyarok is érzünk. Rengetegen járunk meccsre a Felvidékről, és úgy érzem, joggal tarthatjuk a magunkénak is. Megérkeztünk a stadion Business VIP termébe, ahol először Vincze Ottóval és Csisztu Zsuzsával futottunk össze, de Hajnal Tomi, Fucsovics Marci, Király Gabi, a fradis Orosz Pali, Dzsudzsák Balázs és a média több ismert alakja is jelen volt. Bevallom, kicsit feszengtem, de egy nyugtató kávé után már otthonosan éreztem magam a nagyok közt. 🙂 Aztán elkezdődött a díjátadás, és Szoboszlai Dominik, Milák Kristóf és mások mellett mi is átvettük az elismerést. Személy szerint csak egy nappal később tudatosítottam, hogy valahol öregbítettük Dunaszerdahely városának hírnevét. Köszönöm, hogy hozzájárulhattam.

GOCOŇ PÉTER: Bevallom, nagyon jólesett egy ilyen szakmai visszaigazolás és megbecsülés, amelyben részesültünk Budapesten, a Puskás Arénában. Ez a díj pont jókor jött, mert kezdtem elveszíteni a motivációt a folytatáshoz. Persze, nagyon örülök a folytonos pozitív visszajelzéseknek a nézőink felől, de nem érzem sajnos a pozitív visszaigazolást a kompetens személyek felől. Pedig csak azt kellene tudatosítani, hogy mi a SzerdaHelyzettel népszerűsíteni szeretnénk a klubot, és lényegében ingyen reklámot csinálunk a klubnak. Kritikát is akkor fogalmazunk meg a csapattal vagy klubbal szemben, amikor az indokolt, és akkor dicsérjük, amikor van is mit. Számtalanszor visszaigazolódtak Tibi és Attila nézetei, véleményei, meglátásai a csapat játékával kapcsolatban, sokszor kiálltak a csapat vagy az edző mellett, amikor az már nem is lett volna indokolt, és mindig arra buzdítják a szurkolókat, hogy látogassák a meccseket. Ennek ellenére a kompetensektől inkább a kritikát kapjuk. Igazi elismerés, köszönet eddig sajnos most csak Budapestről jött. Bevallom, kiváló érzés volt díjazottnak lenni egy olyan díjátadón, ahol a többi kategóriákban olyan sportolók, csapatok, létesítmények voltak díjazva, mint Szoboszlai Dominik, Fucsovics Márton, a Fradi, a magyar válogatott vagy a Puskás Aréna. Bízom benne, hogy egyszer majd elismerést szerzünk Szerdahelyről is. Köszönöm Attilának, Tibinek és az egész stábnak a kitartó munkáját, és megyünk tovább, mert a DAC a mi csapatunk és szívügyünk. Hajrá, DAC, hajrá, magyarok!!!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább