ANKÉT: Készülődjünk az őszre! (2. rész)

Ezúttal Benkovič Barborát és Lednecky Kittit kérdeztük arról, ők miért szeretik az őszt és hogyan hangolódnak erre az évszakra.

BENKOVIČ BARBORA

Minden évben várom az őszt, ez az évszak nagyon közel áll hozzám. Megváltozik a nyüzsgő élet és felváltja valami teljesen más, nyugodt érzés, ami magával hozza a hűvösebb, bekuckózós mindennapokat.

Az ősz szerintem a legfotogénebb időszak, odavagyok a színes levelekért, ahogy a természet átöltözik tarka, díszes ruhába. Előkerülnek a pulcsik, kötött ruhadarabok, takarók és a finom forró italok. Ilyenkor a legjobb bekuckózni, filmezni, összebújni.


LEDNECKY KITTI

Ősz. Mindenkiben ennek a szónak a hallatán kirajzolódik egy kép a fejében, ami a lehulló színes faleveleket tükrözi. Bárcsak ilyen szép is lenne. 😀 Szeretem is, meg nem is. Aminek nagyon tudok örülni, az a szép őszi outfitek, amit ilyenkor tudunk hordani, kellemes kis bőrkabát, egy naci hozzá és kényelmes lábbeli, séta a lehulló faleveleken. Ami még pozitívum számomra, az a lakásba beköltöző narancssárga szín, a mindenféle kis dekoráció, a tökmotívum – ezek mind-mind szép képben hozzák el szívünkbe az őszt.

A másik oldalon viszont az emberek lehangoltabbak lesznek, egyre inkább fáradékonyabbak leszünk, belegondolunk a hideg, hosszú estékbe. Én amúgy is nagyon fázós vagyok, már ilyenkor előszedem a téli pizsamáimat. 😁 Az időjárást valahogy nem szeretem ilyenkor, az állandó szelet és esőzést, bár most nem igazán van okunk panaszra, gyönyörű, szép napos időnk is volt még az elmúlt időszakban, ami egyenlő a harmonikus kedvvel és D-vitaminban sincs még hiányunk. 🤭

A hangolódásom az őszre már augusztus végén kezdődik, ilyenkor vannak kis hangulatingadozásaim, nem szeretnék kilépni a gyönyörű nyári hónapokból, de már ilyenkor nagyon szoktam várni a vásárt, ami ebben az évszakban kerül megrendezésre, talán ez az egyik legnagyobb pozitívuma, tudunk nézegetni szép, kézzel készített dolgokat, finomakat enni, inni, jó koncerteken részt venni.

Igaz, én teli születésű vagyok, de nem szeretem a hideg hónapokat, lustább is vagyok és csak a puha takaróimmal közlekednék mindenhova.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább