Klikk Out Vikkendhouse: A négynegyed a kedvencem!

A Vikkendhouse mixsosozat úgy az igazi, ha a helyi lemezlovasok közül is találkozhatunk a legjobbakkal. Ma a dunaszerdahelyi Angyal Zoltán, DJ nevén Groove X hozta el tíz aktuális kedvenc zenéjét, ami folyamatosan pörög nála úton, útfélen, és otthon.

Fotók: Ugróczky István

Sziasztok! Angyal Zoltán vagyok, 37 éves, „szerdahelyi” születésű. Itt is élek a párommal. Jelenleg üzletvezetőként dolgozom egy építőanyag kereskedésben. Hobbim már évek óta a DJ-zés és ha azt akarom, hogy rossz kedvem legyen, akkor megnézek egy Manchester United-meccset! 😀

Sokan úgy ismernek, mint Groove X, a srác, aki csak tuc-tuc zenét játszik. Ez valahol érthető is, hiszen hozzám a house zene és különböző fajtái állnak közel. Nekem mindig a négynegyedes ütem volt a kedvencem.

Ma már többször nyúlok vissza a 80-as évek hangzásához, nagyon szeretem ezt az igazi “disco” korszakot, azok a zenék még mai napig megállják a helyüket egy-egy szettben.

Az elmúlt 5 évben, amióta „itt jártam”, átmentünk egy Covid járványon, ami nagyon nehéz időszak volt, hiszen a DJ-k is elvesztették a munkájukat. Most már talán kezd magához térni a szórakoztatóipar, de a járvány előtti szinttől még messze vagyunk. Valahol izgalmas is volt ez az időszak, hiszen szinte a nulláról kellett felépítenie a karrierjét sok DJ-nek. Egy picit lemorzsolódott a szakma, tényleg csak azok maradtak, akik szívből csinálják ezt.

Én közben zeneileg folyamatosan változom, fejlődöm.

Az, hogy épp mi szól a fülesemben vagy a kocsimban, függ a hangulatomtól, évszaktól, napszaktól vagy épp a társaságtól…

A most hallható 10 zene mind a “kedvencek” listámról van. Nagyjából ezek pörögnek nálam mostanában. Van benne mindenféle stílus. Nem szeretném beskatulyázni őket, inkább hallgassátok szeretettel!

 

A MIX:

 

TRACKLIST:


1. Murray Head – One night in Bangkok “From “Chess”
2. Gala – Freed from desire
3. The Human League – Don’t you Want Me /purple disco machine extended mix/
4. Purple Disco Machine, Sophie and the Giants – In The Dark /extended mix/
5. Swedish House Magia & The Weeknd – Moth To A Flame /Moojo remix/
6. Daniel Rateuke &A wen – Gold /original mix/
7. Nu feat. JO.KE – Who Loves The Sun /dsf remix/
8. Azi x Aza – Nagy a zaj
9. Akkezdet Phiai – 30 semmi
10. Rizkay, Tibbah – Beatmaking 31. /közr. Killakikitt/

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább