A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Aranyosmarót (3:0) mérkőzésről

POÓR TIBOR: Elsősorban mint a felelős személy, szeretnék elnézést kérni, hogy kiestek Szigi élő bejelentkezésének utolsó pillanatai. Teszek azért, hogy ilyen legközelebb ne történjen. Két új edző, relatíve egyforma helyzet, de mégsem. Nehéz meccs volt ez nekünk is, de a keret és a képességek összehasonlíthatatlanok. Szerencsére, a csapatunk csak egy kis időre engedte át a mezőnyt és nem volt a játékunkban görcsesség sem.
Új edző. Még korai lenne az edző minősítése, inkább kiemelem, hogy mi volt számomra plusz. Az edző higgadt hangnemben, nagyon sokat kommunikált az asszisztensekkel és az egyik asszisztens a coucholás részese volt. A szerepek szépen el voltak ma osztva. Konstatálom, hogy rend volt a cserepadon, bárcsak ilyen lenne a nehéz ellenfelek ellen is, hiszen hosszú ideig feleslegesen ekrazitos volt a cserepadunk. Ennyit egyelőre az új edzőről, többet majd Szigivel, és még többet meccsről meccsre.
U.i.: Nem kell leszedni Bíró Tomi fejét. Oké, az első mondatból hiányzott a kulcsszó, a „fizető”, és felesleges volt azt mondani, hogy minek kell örülni, vagy minek nem kell fütyülni. Szerintem ő is érzi, hogy a semmiből csinált rossz hangulatot. Most pedig jöjjön három ritka fontos meccs, és irány a play-off! Hajrá, DAC!

SZIGETI ATTILA: Úgy érzem, egy megfelelő csapat érkezett a DAC új edzőjének bemutatkozására. Már a tizenvalahányadik másodpercben Trusa révén rúghattunk volna gólt, de sajnos nem találta el a labdát. Az ellenfél maximálisan betartotta Hipp edző utasításait, és kimondottan kontratámadásokra rendezkedett be. Viszont a mérkőzés folyamán szép számmal adódott gólszerzési lehetősége az Aranyosmarótnak. Az elkövetkező mérkőzéseken jó lesz ezen dolgozni, mert ettől a csapattól csak erősebb jöhet. Taktikailag nem láttam változást, de több mozgást, picivel gyorsabb játékot és Andzuana egy formációval feljebb tolását igen. Megérdemelten nyertük a mérkőzést, viszont Hipp edző magyar kommunikációja a kispadon és csapata játéka néha szimpatikus is volt.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább