ANKÉT: Te milyen reményekkel vágtál bele az új évbe?

Az új évnek mindig új erővel, lendülettel kezdünk bele. Szövögetjük a terveinket, álmainkat. Vítek Esztit és Végh Csillát arról kérdeztük, ők milyen reményekkel indultak neki a 2024-es évnek.

VÍTEK ESZTI

Milyen terveid, céljaid vannak a 2024-es évre?

A mindennapok mókuskerekében, a tennivalók és kötelezettségek tengerében aligha jut annyi időnk a szeretteinkre, mint amennyire vágyunk. Az egyik tervem erre az évre, amit eddig igyekeztem  megtartani a múlt évben is, hogy a család és a munkám között ne forduljon fel az egyensúly. Akárhogy is, a családdal, barátokkal töltött idő remek feltöltődés, így mindenképp odafigyelek rá. A további célom, hogy az optika tovább fejlődjön szakmailag és további új elégedett vásárlóim legyenek. Szeretném saját magamat is a szakma területén fejleszteni.


Milyen reményekkel vágtál bele az új évbe?

Szerintem mindenki nagy reményekkel indul neki az új évnek, én sem vagyok ez alól kivétel. Fogadalmakat már nem teszek, csak szeretnék jobb lenni mint aki tegnap voltam és próbálok motivált maradni a szürke hétköznapokban is. De hiszem, hogy a pozitív változás akkor jön el, ha teszünk is valamit a céljainkért.


VÉGH CSILLA

Milyen terveid, céljaid vannak a 2024-es évre?

A tavalyi évben a párommal még gőzerővel a közös házunk befejezésén ügyeskedtünk, így az idei évben a kirándulásoké lesz a főszerep. Célom, hogy továbbra is megtartsam a rendszeres edzést és sportolást, ami az életem szerves része lett.


Milyen reményekkel vágtál bele az új évbe?

Amikor megtervezzük az évünket, sokszor arra fókuszálunk, milyen tárgyi célokat szeretnénk beszerezni, mit akarunk a karrierünkben elérni vagy hány kilótól szeretnénk megszabadulni. Bár ezek is fontosak, most nem ilyesfajta reményekre, tervekre szeretném alapozni ezt az évet. Számomra fontosabb lett például az énidő. Ami hozzájárul ahhoz, hogy jobban érezzem magam a bőrömben vagy csak egyszerűen boldogabb legyek.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább