A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Zólyombrézó (3:1) mérkőzésről

POÓR TIBOR: Amit nagyon hiányoltam az előző mérkőzésen – dinamikusabb játék, több közeli párbaj a pálya egész területén – az szinte az első perctől megmutatkozott a játékunkban. Ebben agilis volt szinte mindenki, és a végeredmény – az ellenfelet hibákra kényszerítettük, nyomást gyakorolva többször elvettük tőlük a labdát és sakk-matt szituációkban találtuk magunkat. A helyzetek szemfülesen ki lettek használva. Szigivel a SzerdaHelyzetben beszéltünk arról, hogy az előző meccsen több jó momentumunk volt, csakhogy azokat abban a laza iramban, alacsony tempóban nem lehetett nagyon értékesíteni. Gyakorlatilag, és nem csak a gólok miatt, hanem az agilis játékkal megadtunk ennek a meccsnek a mindent eldöntő kottáit. Viszont, hasonlóan váratlanul jött az első félidő utolsó percében a vendégek gólja, mint a meccs első percében a mi gólunk. Ez volt az első félidő. A második félidőben igyekeztek a vendégek is, de egy hosszabban tartó nyomást nem láttunk tőlük. A meccs első percei a vendégekre balegyenesként hatottak, ezért díjazom, hogy az első perctől nem spekuláltunk tilitoli módra, mert a meccs végén már kezdtünk picit elfogyni. Kellett már ilyen meccs, ilyen győzelem!
U.I. A DAC-szurkolók kiválasztották a nevezzem úgy, hivatalos sört. Cseh sör lett, én például a cseh sört szeretem. A kedvenc dalom egy kedvenc cseh énekesemtől pedig erről a sörről szól. Íme a győztes, egészségünkre!


SZIGETI ATTILA: Úgy kezdődött a mérkőzés, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Gyors gólok, amelyek úgy megzavarták az ellenfelet edzőstül, csapatostul, hogy csak a másik félidő 10. percében tértek észhez. …sajnos annyira, hogy elég sok tennivalónk akadt a kapunk előtt. Ez viszont egyáltalán nem von le abból a tényből, hogy már a harmadik helyen tanyázik a DAC. Taktikai felállásunk az első félidőben szerintem tökéletes volt, de a másikra változtatott az ellenfél edzője csapata játékán. Véleményem szerint nem tudták kellően lereagálni ezeket a változtatásokat Muñozék, viszont a feszes védelmünk állta a sarat.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább