Egy főszerkesztő megengedett és tiltott pattogása…

Emlékszem, amikor elindult a cseh NOVA tévécsatorna, Vladimír Železný főszerkesztőnek volt egy dumaműsora, ahol minden héten elmondta a tutit. Hasznos műsor volt. Mindenki megutálta őt…

Na, az első néhány mondat nem épp megfelelő reklámhúzás a főszerkesztői reflexióimhoz, de egy laza intrónak egy laza cikksorozathoz talán.

Miről fogok írni? Próbálok ezekben a cikkekben velősen és emészthetően elmondani egypár újdonságot, tervet és érdekességet a konyhánkból. Drága kollégáim, ne féljetek, diszkrét leszek! 🙂

Tehát. Weboldal. Már több mint két hete működünk. Minden kezdet turbulens időszakot hoz. Így van ez a mi esetünkben is. Korrigálunk és fejlesztjük megállás nélkül az oldal formai és tartalmi részét – mint a méhecskék (aktuálisan mézes gyümölcsteát iszom 🙂 ).

Ami a tartalmat illeti, a napokban, hetekben lesz egy lényeges tartalmi változás. A Klikkout tartalma kultiváltabb lesz. Nem mintha eddig nem lett volna kultivált (remélem, hogy az 🙂 ), de egy női szemlélet finomít mindenen, szebbé teszi a napjainkat, és remélem a Klikkout arculatát. Eddig – pár kivétellel – úgymond lifestyle női témákat olvashattak a Klikkout nyomtatott és a webes verziójában.

Az oldalunkon nemsokára erősebb lesz a nő szava, gondolata és véleménye, mert behúzzuk a kéziféket a Klikkout eddigi picit maszkulin arculatán.

Más. A napi teendő mellett egy lényeges kérdésre is keressük a pontos választ.

Milyen lesz a Klikkout tartalmi profilja? Lifestyle magazin, lifestyle web? Alternatív? Hm…

Kisebb-nagyobb mértékben a Klikkout a kezdetektől szerette az alternatíva szót. Írtunk a kultúráról, vagy olyan témákról is, amelyek nem tartoznak a mainstreamhez. De írtunk az emberről, az életről, a mindennapunkról emberközeli módon. Nem hagytuk, hogy befolyásoljon bármi vagy bárki. Az életről írtunk néha szórakoztatóan, néha elgondolkodtatóan, és egyes témáknál komoran.

Szeretjük azt az elégedettséget, amely havonta simogatja a hasunkat, amikor két-három nap után már csak nagy nehézségek árán lehet hozzájutni a Klikkout aktuális nyomtatott példányához.

Tehát, aki eddig szerette a Klikkoutot, az nem fog csalódni a weboldalban sem, mert megerősítjük a régi dolgokat, és ami a legfontosabb, frissítünk, frissítünk, frissítünk…

Kérem, maradjanak velünk!

Köszönöm!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább