Kövér Nők – meg a soványak!

Napjainkban úton-útfélén abba botlunk, miként kell táplálkoznunk, mit és mennyit ehetünk, szinte heti rendszerességgel valamilyen tisztítókúra elvégzésére sarkallnak, és azt halljuk, mozgás nélkül bizony fél lábbal a sírban fekszünk. Nem találkozunk olyan sajtóorgánummal vagy tömegtájékoztatási eszközzel, ahol ne ragadnák meg az alkalmat egy kis tanácsadásra életvitelünkkel kapcsolatban, mit zabálsz, hisz’ kövér vagy címszó alatt. A férfitársadalom agyféltekéi még jobban visszaverik az alattomos támadásokat lelkiismeretünk gyengébbik oldala ellen, de a Női jóhiszeműséget maximálisan kihasználva próbálnak rájuk hatni, mert ugye, nagy a feneked, le kell fogynod a jelszó.

Igen, szépek gusztusosak vagytok Ti izmoshasú kemény fenekű fitneszlédik, de a teremtőre kérlek benneteket, ne akarjatok minden Nőt 56 kilósra fogyasztani, mert tönkremegy a textilipar! 

Szinte hallottam a csettintést és az előítéletet: Újra egy irigy ember, akinek nincs elég akarata radiátor hasat, és Rubint Réka-feneket csiholni!

Nem erről van szó, kedves olvasó!

Én csak azoknak a Nőknek szeretnék pár biztató mondatot leírni, akik ha nagyobb levegőt vesznek, már 2 kilóval nehezebbek, és az étrendjük évek óta nem tartalmazza a szalonnát hagymával vagy a majonézes krumplit kacsapedállal.

Az meg aztán felettébb igaz, hogy a férfiak ízlése Női fenék ügyben teljesen megoszlik, hiszen valaki a karcsúra, más meg a husisra esküszik. A pletykás férfiak és a rossz nyelvek azt is beszélik, hogy a molettebb Nőknek még az orgazmusa is nagyobb.

Ki tudja?!

De ez már egy másik történet…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább