Edzőszemekkel 2

Nincs könnyű helyzetben az a zsurnaliszta, edző, aki arra vállalkozik, hogy látatlanban leírja, mit vár a következő mérkőzéstől, hiszen felborulnak taktikák, elmennek mérkőzések, és előjön egy közhelyes felvetés:

A futballnak nincs logikája!

A számok sosem hazudnak, és MOL Arénánkban nem okozott „csalódást” Sároseperjes.

Számomra edzőjük naivitása negatív, és sportszerű hozzáállásuk pedig pozitív élményt nyújtott, hiszen orvosunk és masszőrünk egyszer sem volt bent a játéktéren.

Rózsahegy…

24 góllal többet rúgtak, mint az előző ellenfelünk, viszont nem kevés gólt kaptak, ami kecsegtető lehet számunkra, hiszen újra láthatunk egy nyíltabb mérkőzést.

Természetesen az 5 rúgott gól minden edző számára figyelmeztető lehet, de ne feledjük, ez a Rózsahegy 3 gólt rúgott a szerdai pótmérkőzésükön.

A többségében szlovák focisták alkotta MFK elég összeállt csapatnak tűnik, és Norbert Hrnčár edzőt ismerve, nem fognak fejjel a falnak futni.

Az összecsapás érdekessége lehet, hogy a következő ellenfelünk szinte ugyanazt a játékot helyezi előtérbe, mint a mi csapatunk. A döntő az lehet, hogy a védelmünk hogyan fogja a kontrákat megszűrni, és csatáraink mennyire lesznek kreatívak egy felállt védelemmel szemben.

Hazai meccs, újra közel 5 ezer ember, akik győzelmet várnak. 

Csaba, biztos elégedett lennél az 1:0-s győzelemmel (ezen a meccsen én is), az is biztos, a győzelem mindennél fontosabb, de a szurkoló gólokért jár meccsekre, főleg a DAC-szurkoló.

Hajrá DAC!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább