Nők és a cipők

Nem tudom lehet-e vita tárgya, hogy a Csallóközben kimondottan csinos, vonzó Nők születnek. Elég csak egy nagyszabású rendezvényre ellátogatni, esetleg nyári hétköznapokon végigsétálni Dunaszerdahely belvárosán, és csinosabbnál csinosabb lányokkal, asszonyokkal találkozhatunk.

Maximálisan igaz a mondás: minden korosztálynak megvan a maga szépsége.

Mert ugye, ha van ízlése a hölgynek, és a pénztárcája is engedi, szinte naprakészen követheti a divatot, hiszen a választék végtelen. Természetesen nagyon fontos kellékei vannak manapság a divatnak, de a legtöbb hölgy gyengéje a cipő. Nincs az a shoppingolós délután vagy víkend, hogy a teremtés koronái ne térnének be a cipőboltba, és bizony a legtöbbször vásárolnak is ott.

Számtalanszor hallani a panaszt, hogy nincs már hely a lábbeliknek, és pár használat után belekerülnek a „nagyzsákba”, s a lakás vagy a pince rejtett zugaiban végzik.

Igen, kérem, a divatvilág már csak ilyen, és évente nyirbálják hölgyeink költségvetését. 

Ami szép, az szép…

Legyen az molett vagy alacsonyabb termetű, de még csak nem is a legtökéletesebb alak, az ízléses rucit teljesen ki kell, hogy egészítse egy Női tűsarkú, természetesen, ha jól választják meg.

Megemel, kihoz, kiegyenesít és talán még a meggyarapodott kilókat is képes eltakarni.

Az sem természetszerű, hogy minden Nőnek 20 centiméteres tűsarkúban kelljen tipegni, viszont mi, férfiak is tudjuk, mi a szép. 

Hölgyeim, itt a tavasz, tessék bátran és stílszerűen öltözködni!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább