Dunaszerdahelyi feeling 

Egy újabb nagysikerű rendezvény zajlott le Dunaszerdahelyen. Igen, úgy néz ki, hogy hagyománynak örvend majd a Habos napok, amit a magyar labdarúgó-válogatott 2016-os Eb szereplése indított útjára.

Tavaly a magyar válogatott menetelése szinte biztos kasszasikert biztosított a rendezőknek, és valahol idén is egy adott mérkőzéshez kötötték a rendezvény rentabilitását.

A körítést olyan népszerű meghívott vendégek biztosították, mint az Arizóna, az Ismerős Arcok vagy a Rómeó vérzik zenekarok, nem beszélve a régi DAC-játékosokról vagy Bíró Tomi DJ-ről, aki már évtizedek óta szórakoztatja a Csallóköz fiataljait. 

Andorra–Magyarország 1:0!

Ismét bebizonyosodott, hogy a futballnak nincs logikája.

Barátom, Bögi Robi szinte vért izzadt, a publikum hiába szurkolta végig a meccset, Bugár Ervin hiába ütötte 52-es bicepszeivel a dobokat, a magyarok csúfos vereséget szenvedtek.

Lelkes Ernő felvételei

Ez van…

Tanulság?

Kedves rendezők, ne bízzatok egy focimeccsben, hiszen a mai futballban szinte minden megtörténhet, és sajnos

a mai magyar válogatott nem képvisel olyan játékerőt, amit a hűséges szurkoló elvár tőle. 

Lehet, most megköveznek, esetleg haragudni fognak rám, de Isten lássa lelkem, nem tudom, ki finanszírozta, kiknek a segítségével szervezték és kivitelezték az egészet, de szerény véleményem szerint színvonalas, jól megszervezett rendezvény volt.

A színvonalhoz kedvesség, tisztaság, és a vereség ellenére jókedv párosult.

Az árakról nem nagyon volt áttekintésem a kártyarendszer miatt, és bizony, el is söröztem 60 eurót (nem egyedül), viszont fantasztikus söröket szolgáltak fel.

Reménykedem, hogy a rendezőknek nem szegte kedvét a magyar csapat veresége, és jövőre ugyanitt, ugyanígy kiszolgálják majd a sörivó nagyérdeműt.

Részemről köszönet.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább