Szigi-szemmel

Szlovák Nemzeti Felkelés a la Dunaszerdahely! Idézem: a Dunaszerdahelyi Járási Hivatal elöljárója és több megyei, járási és városi intézmény vezető beosztású képviselője is.

– Hát igen, délelőtt a proli még mindig dolgozik (rátok!), de reméljük szendvicset kaptatok?! 🙂


Játékvezetői rekord!

– A dunaszerdahelyi labdarúgó játékvezetők közt van egy abszolút rekorder. Két, azaz kettő darab mérkőzésen kiosztott 6 piros lapot, 20 sárgát, és a harmadikon partjelzőként elengedett egy 2 méteres offside-ot, amiből gól született. Állítólag mindegyik jogos volt! 😀


Álomesküvő!

– A Fészbuk oldalairól megtudhatjuk, hogy Dunaszerdahelyen álomesküvő van készülőben. A feelingje egy nemes cselekedet, amit az „ifjú” pár ötlött ki. A sok elhervadásra ítélt vágott virág árát jótékonysági célokra ajánlották. Na, itt klobúk dole mindenkinek!


Ravasz lácsohin Ravasz!

– Összevesztek a Ravaszok. Az egyik herceg, másik meg biztos, de miben…, hiszen nem is roma?! Ravasz Ábel romaügyi kormánybiztos BAROMSÁGNAK nevezte Ravasz József herceg, a Romológiai Kutatóintézet igazgatójának cigányegyesítési törekvéseit.


Grand Coffee Club!

– Dunaszerdahely egy nívós kávéházzal lett gazdagabb, amelynek tulajdonosa szabadidejében és ünnepnapokon kenyeret hord szét a rászorulóknak. Köszönjük, Imi!


Bill Gates

– Somorján járt a híres milliárdos. Szinte hallom, ahogy a Sárgarigóban beszélgetnek: Koľko peňazi môže mať ten Bill?!


Orbán miniszterelnök úr!

– 400 millát akar az uniótól, mert épített egy kerítést? Vajon hol lesz az új stadion? Ria, ria, Hungária!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább