Ne a játékot, az eredményt nézd!

Ha nagyon kritikus szeretnék lenni, ott folytattuk, ahol Eperjes ellen abbahagytuk, viszont azok a bizonyos játékosok hozták azt a pluszt, amivel egy meccset meg lehet nyerni. Arra a pluszra vasárnap este bizony nagyon is szükségünk volt, mert voltak játékosok, akik bizony „kiskettesen” futballoztak. Játékosok és cserék az én szememmel.

Macej – nem rajta múlt a 2 kapott gól, és bizony 2:1-nél megfogta a mérkőzést számunkra.

Živković – talán az egyik legkiegyensúlyozottabb mérkőzését láthattuk.

Kapcsolódó cikkek: 

„Ki a jobb? Kalmár! Ki a jobb? Pacsi! Ki a jobb, Kalmár!”

Lelkes Ernő fotógalériája az Aranyosmarót–DAC mérkőzésről

Huk & Šatka – hozták a kötelezőt apró hibákkal karöltve, amit egy képzettebb játékosállománnyal rendelkező csapat talán kihasznál.

Davis – ha jól számoltam, 2 gólt kaptunk a feléről. Tessék becsületesen visszaérni a helyünkre. Viszont, amit Pačinda fejére rakott, azt illik befejelni.

Ljubičić – az edzőnek már csak a szívére van szükség, ezen a mérkőzésen is ezzel tűnt ki.

Lelkes Ernő felvételei

Ashiru – nem tudom értékelni a teljesítményét.

Kalmár Zsolti – kijött az egyéni képzettség ezen a mérkőzésen, és 2 szép gólt lőtt, számomra nagyon átjön a győzni akarása.

Pambou – valahol kizökkentette, hogy egy hete nem kezdett.

Vida – nagyon össze kell kapnod magad Kristopher, mert ez hétről hétre gyenge teljesítmény. Több labdanélküli mozgásra van szükség a részedről, még ha csak 60 percet is bírnál.

Pačinda – ha nem is ő rúgja a góljainkat, de kiszolgál. Szép passz lábbal és fejjel egyaránt. Lát és érez a pályán, szerintem Kalmárral viszik a hátukon a csapatot.

Cserék

Malec – nézetem szerint azzal bízza meg az edző, hogy tartsa meg a felpasszolt labdákat elöl, és játssza vissza a felérkezőknek (az ívelt beadásokat fejelje kapura), ezt maximálisan nem tudta megvalósítani a 2 meccsen, amikor játszott.

Ľupták – nincs gondja, ha csere vagy kezdő. Felmegy a pályára, és darál az utolsó percig. Az egyik legmegbízhatóbb „vízhordónk”, aki motorja a csapatnak.

Divković – becserélése után mintha lámpalázas lenne, olyan gyermeteg megoldásokra képes, viszont jókor volt jó helyen és berúgta a helyzetet. Ilyet bizony már nagyobb játékosok is kihagytak.

Edző és szurkoló

Az edző, Marco Rossi – sokan a szívükhöz kaptak Malec becserélésekor, viszont Divković meghálálta a lehetőséget. Jó volt az úgynevezett edzői megérzés.

A vezérszurkoló, Bartalos Attila – köszi Ati, te már 14 óra 12 perckor megmondtad, hogy nyerünk.

Hajrá, DAC!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább