Szigi-szemmel

Körforgalmak 

– aszfalt-„újraélesztés” után végre megnyitották a bősi körforgalmat. A polgármester úr azonnal egy exkluzív esti fotózásra invitálta meg Berényi Jóskát és Menyhárt Dodit. Jelige, ha kampányolni szeretnél, építs körforgalmat.


Egyházgelle 

– operatív nyomozást folytat a rendőrség, mert valami hüle pozsonyi a faluba jár maszturbálni. Rossz nyelvek azt beszélik, Dunaszerdahelyről partibuszt szerveztek az aggszüzek számára kicsit leskelődni.


Magyarország

– furcsa fényjelenségeket tapasztaltak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Két lehetőség van, vagy Pataky Ufó Attila koncert után találkozott az övéivel, vagy Soros Gyuribá megint intézett valamit.


Választások

– Feri netán František? Támadások érték Vangel Ferenc megyei képviselőjelöltet neve szlovák használatáért. Feri, a Csallóközben mindenki a te tévéjeidet nézi, és a mosógépeiddel mos, ugyan má, nem mindegy, ki mit mond?!


És még mindig a lakodalom

– A dunaszerdahelyi arisztokrácia egyik Budapesten élő sarja töredelmesen bevallotta, hogy hullottak a könnyei a nagy napon örömében. Há most bőgni jöttél vagy jól berúgni, kedves meghívott?!


St. Patrik’s Pub

– Dunaszerdahelyen végre megnyitott a várva várt vendéglő. Össze is sereglettek azonnal Csallóköz bulibárói a környező falvakból. Én még emlékszem, mikor lúgozták a farmerdzsekit és vasszögekkel verték a hátára: EDDA művek Miskolc.


Gasztronómia 

– azért minden vasárnap rántott húst enni sem egészséges. A Malom utca 308-ban megint kiklopfolták, hallottam!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább