Újra itt van november, a magazinunk pedig újra egy évvel öregebb

Bevallom, a novemberi hónap éppenséggel nem ébreszt bennem ideális kedélyállapotot, mivel én a nyár és a napsütés imádója vagyok. Nyilvánvaló tehát, hogy ezekből a számomra fontos pozitív időjárási vonatkozásokból a következő hónapokban vajmi keveset élvezhetek.

Az írás megjelenik a Klikk Out 2017/11. számában.

Ezt is olvasd el:

Klikk Out: Irány online!

Az én közérzetemnek nem tesz jót a szerintem értelmetlen időátállítás sem, ami évről évre elcsen tőlünk egy órát a délutáni napsütés adta, ebben az időszakban már amúgy is picit szerényebb D-vitamin dózisból, amellyel kedveskedünk az egészségünknek és a jó közérzetünknek.

Viszont, ahogy egy poéta mondaná, minden időszaknak megvan a maga varázsa, és számomra a november varázsát a magazinunk már tradícióvá vált szülinapi ünneplésében és ennek köretében, egy kis csilli-villiben, az Év Lánya megválasztásában lelem.

Tehát a magazinunk már a hatodik szülinapját ünnepli, és idén ennél az ünnepélyes alkalomnál, amivel igazán büszkélkedhetünk, jelen van a Klikk Out család új tagja, mégpedig a nyomtatott magazin webes verziója, a Klikkout.sk.

 

Pontosan egy éve tűztük ki célul, hogy haladunk az aktuális trendekkel, amelyeket az okostelefonok, tabletek és az internet kora hozott magával, és létrehozzuk magazinunk online verzióját.

Aktuális számunk tartalmából:

Hatéves a Klikk Out – mutatjuk, mi van benne!

Ma elmondhatjuk, hogy a kezdetleges nehézségek után ezt teljes mértékben sikerült elérni. Megjegyzem, hogy mint kiegészítővel, nem pedig a hatéves magazinunkat pótló formátummal megnyílt egy új dimenzió az olvasóinkkal való kommunikációban.

A nyomtatott verzió minőségének megőrzése mellett a weboldallal aktuálisabbak, interaktívabbak lettünk, és így közelebb kerültünk az emberekhez, akik az interneten élik az életüket.

A nyomtatott verzió minőségének megőrzése mellett a weboldallal aktuálisabbak, interaktívabbak lettünk, és így közelebb kerültünk az emberekhez, akik az interneten élik az életüket.  

Hogy az online verzió elindítása helyes döntés volt, mi sem igazolja jobban, mint az, hogy rövid időn belül több mint ötezer követőnk lett, és hónapról hónapra nőnek a weboldalunk látogatási számai.

Pár mondatban szólok arról, hogy mi lesz jövőre. Biztosan megtartjuk a nyomtatott magazin színvonalát, új témákat hozunk, de visszatérünk a régi, sikeres sorozatokhoz is, mint például a Vendéglőlesen formátum esetében, amelyben egy év szünet után ismét a dunaszerdahelyi vendéglőket vesszük górcső alá.

Az online verzióban szeretnénk nagyobb hangsúlyt adni a videóformátumoknak, hogy attraktívabbá tegyük a magazinunkat annak az olvasórétegnek, amely nem az olvasást, hanem az interakció e típusát részesíti előnyben.

Végezetül tiszta szívből hiszem, hogy Önök, kedves olvasóink, velünk maradnak a magazinunk hetedik évében is. Köszönöm!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább