Szigi-szemmel

Miniszter félrelép

– „pártunk” és kormányunk kötelékében létezik egy magyar ajkú miniszter, aki nem tudja, hogy a többet szót két „b” betűvel írjuk. Lehet, hogy szlovák iskolába járt… És akkor én is írjam azt, hogy Vímena elektroinštalácie v bite??


Magyarul

– hallgatom az egyik kereskedelmi televízió időjárás-jelentését, és azt mondja az időjós, hogy országszerte fagyik. Akkor ez most ikes ige, kedves ősmagyar pesti gádzsó??


Migránsvalóság

– Európa nagy védelmezője, Orbán Viktor miniszterelnök úr titokban 1300 menekültet fogadott be Magyarországra. Majd a kormánytévé lehozza, hogy a kerítés alatt bújtak át titokban.


Időjárás

– a héten csúnya északi szél fújt, Annus a presszóban meg is jegyezte: dik máá, milyen hideg van, Dosztál Laci meg a féé Csallóköz Thaiföldön!


Nyilatkozat

– Fb. jogszabályi változás miatt nyilatkozom: 2017. január 05-től határozatlan ideig minden jogot megadok a Facebooknak, vagy a Facebookkal kapcsolatban álló jogi partnernek bármely múlt- és jövőbeli képem vagy bejegyzésem használatára, hátha felfigyel rám valami amerikai milliomos üzletasszony és szeretne villanyt „szereltetni” velem. Ezzel a kijelentéssel figyelmeztetem a fészbukot, hogy minden öreglány után províziót fizetek az aprópénzért dolgozó kezelőinek. A titoktartás megszegését büntetik, de nekem nincsenek titkaim. Jónapot!


Tüntetés

– pénteken Budapesten diáktüntetés zajlott, többezer diák gyűlt össze a Kossuth téren. Tuti Soros György szervezte, csak tudnám honnan szedett ennyi liberális gondolkodású emberpalántát.


Tyepláky 

– Dunaszerdahely, sárga-kék címerével ellátott melegítők jelentek meg a piacon. Gyuszibá a Jednota előtt csak legyintve annyit mondott: minek erőlködünk gyerekek, úgyis megesznek a multik.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább