Szigi-szemmel

Kultúra

– a lájkolók kiválasztották a legmenőbb fotókat a bál szezonon készült felvételek közül, melyeken előszeretettel pózoltak minisztereink. Természetes, hogy mindenki tülekedett melléjük.


DAC

– Czafik Huligán Gábor, a csapat egyik szurkolója felszólította a DAC-játékosokat, hogy elég volt a sztárságból és a sok szelfis ígéretből, eredményt szeretnénk. Gyuszibá východról meg felszólít, hogy nyáron időben kellene lenyírni a füvet, mert mi is eredményt szeretnénk.


Időjós 

– figyelmetekbe ajánlom a HírTv időjárás-jelentését, jobb, mint a Sas-kabaré. Legutóbb arra figyelmeztetett, hogy északon érdemes figyelni az „egeket”, mert borús lesz az idő.


Klikk Out 

– a mi fiatal szexfelelősünk a havazást hasonlítja össze a szexszel, mert nem lehet tudni, hány centi lesz, és meddig tart. Isten őrizz, hogy okoskodjak, de a tapasztalatok finomítják a mestert.


Politika

– Nyílt hozzáférést biztosít a magyar kormány az állampolgárok részére az adóbevallások megtekintéséhez az interneten. Megtudhattuk, hogy Orbán miniszterelnök úr megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt egy év alatt.

Poór Tibi főszerkesztőnk csak annyit mondott, úgy könnyű, ha még a DAC-meccsre is ingyen jár.


Fészbuk hirdetés

– valami Samy Ági s.r.o, amelyet 2013-ban alapítottak, munkásokat keres, és halljatok csodát, 4 (slovom: štyri) eurót ígér tisztán egy órára, plusz juttatásokat. Ajánlatom az lenne, hogy ott Salgótarján körül tessék keresgélni.


Aknásítás 

– Dunaszerdahelyen egy kettétört aknafedél borzolja a kedélyeket, amit január 15-e óta nem voltak képesek megjavítani. Az illetékes azt mondta „mélyebbre” a probléma megoldásához, és kitűzte a javítás dátumát. Van egy tuti tippem, hogy ezt is az a cég javítja majd, amely közel 14 millát már számlázott a városnak.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább