Programok: Dunaszerdahely, Somorja és Pozsony a hétvégi bulik helyszínei!

Péntek van! A nap, amikor minden mindegy, amikor már hiába csörögnek a telefonok, tornyosulnak az e-mailek, szemünkben ott a csillogás, hisz tudjuk, pár óra múlva önfeledten spirálozódunk bele a hétvégébe! Ha otthoni pihenésre vágysz, van itt rá valami, ha pedig szeretnéd kitáncolni magad, mutatok pár érdekes eseményt.

Péntek:


Cini ’70 – Zalatnay Sarolta koncertje / VMK, Dunaszerdahely

A 60-as, 70-es évek Magyar Táncdalfesztiváljainak szuperhősnője immár betöltötte a 70. életévét, ennek apropóján koncertturnéra indult, melynek egyik állomása pont Dunaszerdahely.

Mondogasd csak magadnak: Hol jár az eszem? Nem várok holnapig, hisz ma lesz (19.00), és Nem vagyok én apáca, szóval Tölcsért csinálok a kezemből, és irány a VMK!

///

Jóvilágvan-koncert a Petőfi TV-n

Ha a ma estédet szeretnéd otthon tölteni, viszont szívesen feltöltődnél némi élő zenétől, elég csak bekapcsolnod az M2-t, azaz a Petőfi TV-t, ahonnan a Jóvilágvan zenekar köszön majd vissza 23:00-tól.

Ezt is olvasd el róluk:

Új albummal jelentkezett a Jóvilágvan (Interjú)

A párkányi fiatalokból álló zenekar több albumot tudhat magáénak, a térség színpadai mellett a csapat már Moszkvában, Berlinben, Prágában, Lendván és Magyarország számos városában adott koncertet, valamennyi alkalommal nagy sikerrel. Ha nem tudod a Petőfi TV-t becsavarni, ezen a linken megtekintheted!

A zenekar legújabb lemeze:

///

Stay Tuned / NFG, Dunaszerdahely

Ha house- és technozenére vágysz, ma este az NFG klubban a helyed! A Groove X (Angyal Zoli) által szervezett eseménysorozat ma ünnepli fennállásának hatodik évfordulóját. Eddig is olyan külföldi (főleg magyarországi) fellépőket mutattak be, kiket hazai színpadon még nem láttunk! A ma esti murin Ernest C., valamint Scott Free DJ szettjeire bulizhatsz éjjel háromig.

Az eseményben a szervező kiemelte, hogy ma este a bakelitlemezeké lesz a főszerep!

///

Truesounds party / IXEL, Pozsony

A budapesti Truesounds srácokat sokan ismerhetitek; Dandy, alias Peter Makto és Gregory S jópár teltházas NFG-s bulit tudhat magáénak.

Ma este Pozsonyban, az IXEL klubban lépnek fel Davko és Justrice kíséretében. Tóth Dénes klubmenedzsmentjének eredménye ez az esemény, célja több magyarországi fellépőt bemutatni a pozsonyi közönségnek. Menj és támogasd te is.

Az eseményt itt találod!

///

Szombat:


Impró-déltán / NFG, Dunaszerdahely

Improvizációs-, dráma- és önismereti játékok az NFG klubban. A már 5 éve tartó imprósorozat farsangi kiadása most szombaton, délután háromtól indul a klubban.

Korábbról:

Kiderül, milyen sokrétűek vagyunk

KöR: Lényed a lényeg!

A szervező, Benes Tarr Csilla darabjai tartalmasak, felemelőek és egyre több fiatalt vonzanak a klubba. Magam is részt vettem (passzívan) az elmúlt két délutánon, csak ajánlani tudom mindenkinek.

A rögtönzésnek hatalmas ereje van! Olyan dolgokat hoz ki belőled, amire nem is gondolnál, hogy benned vannak!

Az eseményt itt találod.

///

Rockin` RockCats / Soul Hunter, Dunaszerdahely

Ma este igazi rockabilly rakkenrollal ünnepli a Soul Hunter Music Club a nyolcadik születésnapját. A klub fennállása óta rengeteg értékes koncertet szervezett, főleg rock és metal stílusokban.

A szülinapi koncertet magyarországi Rockin’ RockCats zenekar adja, igyekezz időben ott lenni, mert az eseményen a számok nagy érdeklődésről árulkodnak!

///

Kalapács József akusztikus életműest /  Mozi, Somorja

Szombat este a somorjai Mozi Klubban szervezik Kalapács József életműestjét.  A koncerten felhangzanak az ismert metálklasszikusok akusztikus átiratai, valamint legnagyobb költőink verseinek zenés feldolgozásai. Gitáron kísér: Závoti Zoltán
Előzenekar: RatBand Akusztik.

Az eseményt itt találod.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább