Szigi-szemmel

Valentin-nap 

– idén sem kerülte el egyes „szerelmes” férfiak Facebook-oldalát a Valentin-nap. Kévébe vásárolták a Roses Flowers skatulás virágkölteményeket a hősszerelmesek, egyiküket láttam is a posta előtt elsétálni, de 20 centet sajnált egy önkéntes gyűjtőtől, aki az árva gyerekeknek kéregetett.


HírTV

– Magyarország első hírszolgáltató televíziója, ahova a múlt évben szerződött mindenki Kálmán Olgája, aki még Havas Henriket is képes volt megizzasztani, most egy ügyészségi okfejtést boncolgatott, és megállapította, hogy az ügyészség nyomozIK. Kedves Olga, már Ön sem tud magyarul?


Politika

– a Most-Híd párt színeiben politizáló közlekedési miniszterünk kijelentette: köszöni a polgármestereknek! Na de Érsek úr, ennyire nyíltan azért mégsem kellene?! Poór Tibi barátom meg is kérdezte, nekem nincs-e egy kavicsbányám valahol a R7-es mellett?


Real Margit

– a bajnokságban bukdácsoló Real sikeresen vette a PSG elleni Bajnokok Ligája első összecsapását. Most mondjuk nem Kassai Viktor fújta a meccset, de a madridiak a meccs után úgy ölelgették Neymart, mintha már a csapattársuk lenne az az áruló. (egy Barcás drukker naplójából) Forza AC Milan!


Villanyszerelés

– óriási botrány robbant ki Orbán Viktor vejének állítólagos manipulált közbeszerzései nyomán az anyaországban. A Tiborcz gyerek annyit kasszírozott a LED-lámpákon, hogy az OLAF olyat még nem b@szott. Öregfater mindig mondta, jó szakmád van fiam, de azért nősülni is tudni kell.


Csalárd nők

– azt mondják a fészbukon: A gyenge férfiaknak szeretőjük van, az erőseknek családjuk! Hölgyeim, Dunaszerdahelyről 3 nyolcvagonos Regio Jet-et tudnék indítani Pozsony felé, megtöltve hűtlen feleségekkel. Úszornál még pótvagonokra is szükség lenne…


Story-gála

– óriási hírértékkel bírt a parameter.sk tudósítása, miszerint az idei Story-gálán dunaszerdahelyiek is részt vettek. Jeges a Mini presszóban végignézte a képeket, és megjegyezte: kirű szerdeheliek ezek more, hisz ezek gádzsók falurú…

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább