Villámjegyzet a Szenyice-DAC (0:2) meccsről: megcsinálták!!!

A meccs egyik legfontosabb mozzanata Davis lecserélése volt. Talán túlkombináltuk ennek a játékosnak a megfelelő poszt keresését, mert Eric – úgy mondanám – mindenhol ott volt és mégse.

Davis nélkül felgyorsult, és kellően egyszerűbb lett a játékunk, de ezek a változások már a második félidő elejétől is észlehetők voltak.

Kalmár. Soha jobbkor egy ilyen gól és gólpassz! Az első félidőben még akadozott Zsolt játéka, de nagyon akart. Príma volt. Nekem leginkább az tetszett, hogy a második gól milyen lendületet adott neki – mint egy adag energiabomba… Hm…, talán jó, hogy Rossi levette… Piros…

Az ellenfél sok vizet nem zavart, mi, gyakorlatilag hét defenzív játékossal a kezdőben, nem adtunk sok teret Szenyicének a támadásokra.

Pačinda. Egyértelműen óriási játékvezetői baki, és mekkora!!!

Nem tudom pontosan, hogy ilyen esetben is kötelesek-e a ,,disciplinárkán” a minimális egy meccs eltiltást kiosztani, viszont úgy érzem, hogy nagyon „Pačinda-levadászás”-szagú volt ez az ítélet…

Részben bebizonyosodott, hogy a felkészülési meccs nem bajnoki. Ami a legfontosabb, mi győztünk egy ritka fontos bajnokin!

 

Kapcsolódó tartalom

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább