Szigi-szemmel

DS parking 

– Dunaszerdahely egyik városrészén (západon) történt egy parkolási „kihágás”, persze a rosszmájú kárörvendők azonnal szelfizni kezdtek a kocsival. Az empatikusabb hozzáértők azonnal megmagyarázták, mi a gond a parkolóval és az automata sebváltóval.


Divatdiktátorok

– tisztelettel megkérdezném városunk butikosaitól, hogy skótszoknyát rendeltek-e a menyegzőszezonra? Csabi a kép jó, vádlira picit gyúrni kéne…


Speváčka

– Dara Rolins leváltotta a régi pasiját, és egy vízkeleti sráccal jár. Hiába, a pozsonyi csajok is rájönnek, hogy a magyar tökös gyerekek odateszik magukat. A 29 éves Dávidnak lesz mit dolgozni a 45 éves Darinkán!


Tesco

– Dunaszerdahelyen óriási felháborodást keltett, hogy a „parasztok” elfoglalják a családi parkolókat, és a többgyermekes anyukák nehezen kászálódnak ki a BMW-ből. Melegen ajánlom a Tesco-s buszt, és még ingyenes is.


Ünnepek

– újra menő téma volt a fészbukon, hogy megtámadták a bevásárlóközpontokat az ünnepek alkalmából a vásárlók. Egyesek az éhezők viadalának nevezték a rohamot, csak azt tudnám, hogy ők miért éppen akkor vásároltak, mikor a többi?


Élő adás

– történelmi eseménynek voltunk szemtanúi az egyik reggeli élő adásban a fészbukon. Csasziék élő adásban énekelve mentek munkába. És még hogy a cigányok nem szeretnek dolgozni!


Öntözővers

– Házotok előtt folyik el a kanális, megöntözlek téged is, meg anyád is! Szabad-e öntözni?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább