Szigi-szemmel

Magyarország

– Orbán miniszterelnök úr sonkát főzött húsvétra egy katlanba a családnak. Azt tudjuk, hogy vejének, Tiborcz Istvánnak nagy étvágya van, de a disznó egész mellső lába nem fogyott el, az szinte biztos. Miniszterelnök úr, nem lehetne picit szerényebben…?


Fotóverseny

– a húsvétihétfői fotóversenyt egy csallóközi polgármester és becses családja nyerte 581 lájkkal. Én emlékszem arra, amikor még csendőr volt, nem rémlik, hogy ilyen népszerű lett volna.


Lökd ide a sört

– Nagy Feró a kőbányai világost reklámozza. Mindig tudtuk Ferókám, hogy furcsa ízlésed van, a sörivást inkább hagyd meg a hozzáértő embereknek.


BB

– na nem a puding, hanem a fél Csallóköz választottja ismét kirándul. A Maldív-szigetek után most Tirolba ruccant ki egy kicsit, bízzunk benne, hogy nem fut össze valakivel „véletlenül”?! Elfoglaltsága ellenére ígéretet tett, hogy a vásárúti réteshúzó fesztiválra, és a Slovan elleni rangadóra azért szakít időt itthon is.


Kelemen Anna

– Magyarországon, a választások előtt mindent bevetettek, hogy szavazásra buzdítsák az embereket, Annácska például félmeztelenül csalogatta voksolni a jónépet. Tudjátok mire lettem figyelmes? Hogy az ismerőseim közül hatvanan kedvelik a büdösgyík officiális oldalát.


Városatyák

– Dunaszerdahely egyik képviselőjének tartalmas napját olvashattuk a fészbukon, amit sejtelmesen azzal fejezett be, hogy egyelőre képviselőként ennyit tud tenni a lakosokért. Na de képviselő úr, csak nem szeretne polgármester lenni?!


Jó hír

– mivel beköszöntött a jó idő, Mária hivatalosan bejelentette, hogy a csajok levetik a hosszú tél után a harisnyát Dunaszerdahelyen. És mi van azokkal a nőkkel, akik otthon a nadrágot viselik?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább