Amikor a játékvezető is El Maestro

Annak idején, a kilencvenes években, a Spartak nem lett bajnok, állítólag azért nem, mert nem hogy nem volt tiszta a rimaszombati meccs, hanem megasáros. Tehát kétes körülmények között lettek másodikok az 1. FC Košice után. És ma? Még nincs vége a meccsnek, tehát fokozatosan nyilvánítok véleményt.

Első félidő

Huk elvesztette az iránytűt. Rossz helyezkedés, rossz emberfogás és tizenegyes…

Játékvezető

Eddig kinyírta a méltó sportcsatát, és a szezon egyik legvártabb mérkőzéséből tragikomédiát csinált.

Teljesen kicsúszott a meccs a kezéből, hacsak nem ez volt a szándéka.

Abban, hogy ezt a bírót talán még meg is dicsérik a szlovák sajtóban, illetve a SFZ, minden illetékes ludas, mert ezt a teljesítményt a hiányos és zavaros kompetenciák miatt senki sem fogja megkérdőjelezni.

Jó csapat a Nagyszombat, de bajnoki címet nem így kell szerezni a döntő meccsen.

 

Hát, igen, nem mintha eddig nem lett volna nyilvanvaló, de most leírom: van egy Slovan, és mondom úgy, egy Slovan kettő is, akik csinálhatnak a ligában bármit.

Fekete Nanu felvételei

És mi? A SzerdaHelyzetben említettem, hogy Ljubičićon kívül nista tapasztalt játékosunk ilyen meccsekre. Az út a teljesen fiatal csapattal nem rossz, de akkor számolni kell azzal, hogy ilyen mérkőzéseket többen nem tudnak kellő tapasztalattal abszolválni. Nem beszélve arról, ha a legtapasztaltabb csinál gyerekes hibát.

Lesz miről beszélni a SzerdaHelyzetben… Apropó, kedden este jelenik meg.

Második félidő

Macej elképesztő hibája már csak egy pont az I betűre. Minden eldőlt az első félidőben, kb. 15-20 perc alatt.

Hm…

Amikor ezt írom, már az x-edik eset, hogy miután agyonrúgják a játékosunkat, nem engedi, hogy az evidensen sérült játékosunkat ápolják.

Na, mindegy.

Düh? A francokat, inkább szánalom. A bajnoki címet nem így kell kiérdemelni egy TOP meccsen. A karma nem felejt…

 

Rólunk tehát bővebben a SzerdaHelyzetben, de most megírom, nem szeretném, ha hasonló cirkusz mellett érdemelnénk ki mi is az Európa-ligát. Én több mint húsz év után örülni akarok, nem vörösödni.

Gratulálok a Nagyszombatnak a bajnoki címhez, de a módszerek, amelyekkel ma elérték, nem tiszteletet, hanem sajnos szánalmat keltenek.

Bravó El Maestro. De melyik?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább