Szigi-szemmel

Boksz

– új sportkör nyílt a Szabó Gyula Alapiskolában, írja az iskola igazgatója fészbuk oldalán. Az első edzést a fiúk az iskola vécéjében tartották, ahol szilánkosra verték az illemhely újonnan felszerelt ajtaját. Igazgató úr, reméljük a szülők perkálnak!?


Vasút

– közlekedésügyi miniszterünk jelenlétében nagysikerű bemutatót tartottak egy vasúti átjárónál, ahol azt szemléltették, mi történik, ha egy biciklist elüt a vonat. Hihetetlen, de igaz: a biciklivel közlekedő áldozat elhunyt.


Szaúd-Arábia

– először kaptak nők jogosítványt ebben az arab országban, hozta le a hírt a média. Mi lesz, ha még vezetni is megtanulnak a hölgyek?!


Politika

– mérföldkőnek tekinthető találkozásra került sor a szingapúri Sentosa szigeten fekvő Capella Hotelben, ahol Kim Dzsong Un és Donald Trump találkozott egymással. A találkozó annyira jól sikerült, hogy az egyik kézfogás 12 másodpercig tartott.

Jeges meg is kérdezte: dik, ezek buzik more, hogy ennyire szeretik egymást?


Napi higiénia 

– Mariah Carey ötszörös Grammy-díjas amerikai popénekesnő víz helyett tejben fürdik, olvashattuk a parameter.sk-n. Lehet, ezért nem volt Kukkóniás tej a východi Jednota Coop szupermarketjében. Mert igen, egy igazi csallóközi csak ezt issza.


Futball

– magyar gyerekek kísérték ki az izlandiakat az Argentína elleni vb-meccsükre. Képzeljük csak el, ha kanadai gyerekek kísérik ki a magyar hokiválogatottat egy mérkőzésre, Wayne Gretzky biztosan enyhén elpirul.


Szatír

– Szatírt láttak Dunaszerdahelyen, az Észak II-es lakótelep környékén, terjedt a hír kisvárosunkban. Hogy mentsük a város becsületét, pár srác felajánlja segítségét a szeverieknek, ha nem bírnátok kipofozni az idiótáját.


+ 1 

– elvették a Viszkis (Ambrus Attila) jogosítványát, írja a Blikk, amit az érintett nem is tagadott. Mi van gyerekek, bort iszunk és vizet prédikálunk?!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább