Szigi-szemmel

Politika

– Új lendületet adhat a német-magyar kapcsolatoknak Angela Merkel és Orbán Viktor berlini találkozója, amelyen állítólag a magyar miniszterelnök diktálja majd a feltételeket. Legalábbis a pártközeli M1 csatorna szerint.


DM

– A szakadó eső ellenére teltház volt a Depeche Mode pozsonyi koncertjén és a fészbuk-megosztások alapján akár népszámlálást is lehetett volna tartani Dunaszerdahelyen.


Celebvilág

– Baukó Éva, aki zaklatással vádolta meg Havas Henriket, kirakott a Facebookra egy teljesen meztelen képet, amivel a nudizmust szeretné népszerűsíteni. Mondjuk az agyával nehéz lenne az atomfizikát.


Hír TV

– Egy európai parlament képviselő, Szanyi Tibor élő adásban Mečiarnak nevezte Szlovákia volt miniszterelnökét, Róbert Ficot. Jeges csak annyit kérdezett: More, háá oda mindenki bekerülhet?


Uborkaszezon 

– Edita Pfundtner politikus asszonyunk szerint eljött az uborkaszezon. „Marhule a uhorky už zavarené. Uhorková sezóna je tu”! Editke, nem tudja a villanyszerelőknek mikor kezdődik? 🙂


Vb

– fantasztikus küzdelmeket láthatnak a nézők az oroszországi világbajnokságon. A futballpályákon és a lelátókon egyaránt, amit Maradona is bizonyított: nem könnyű anyag nélkül.


DAC

– dunaszerdahelyi „B” közép! – Hajrá Fradi(ka)

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább