Szigi-szemmel

Pasivilág 

– „Muži po 40-tke majú jednu zvláštnu výhodu” – írja a Feminity. Ugyan máá, gyerekek, Dunaszerdahelyen minden „menő” vállalkozónak fiatal nője van.


Minőség

– kategorizálják a kurv@kat a fészbukon, és állítólag nem az a kurv@, aki a placcon áll, hanem akinek megveszik a bundát és a kocsit, este meg fáj a feje. Mi van, ezek már együtt laknak?


Természetgyógyászat 

– a népi „hiedelem” szerint a dió javítja a sperma minőségét, és a vízben való szex nagyon veszélyes. Meg is ugrott a városi piacunkon a pucolt dió eladása és a Therma hotel medencéjét is többször klórozzák.


18+

– Női nedvek újragondolva – már kapható a vagina sör, ami minden férfi álma és nem is olyan drága, tán 3 dollár körül mozog. Ez olyan, mint egy távoli orális szex… Belenyalnál, vagy inkább jó lesz a pár dolláros dobozos is?


Orvos válaszol

– az alvászavar elbutulást okozhat, állítják ausztrál tudósok. Rengetegen panaszkodtak a teliholdra a fészbukon…


Budapest Pride

– a felvonulás mellett 35 ország nagykövetsége és több cég is kiállt. Az amerikai nagykövetség külön jelezte, hogy a Pride-on részt vett David Kostelancik követtanácsos és a követség több munkatársa is. Kit érdekel gyerekek, mikor Dunaszerdahelyről is indult pár on tour járat?!


Foci 

– a döntő közeledtével egyre többen lesznek horvát és belga szurkolók, de ha esetleg azt a jogos 11-est megadják a braziloknak?!

A DAC tbiliszi-i kiruccanása meg 690 euró az Exit Travel szerint. Fröccsös csak annyit mondott: az máá 1380 kisfröccs, more!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább