Szigi-szemmel

Apácavirág 

– Egyre több apáca áll a nyilvánosság elé azzal, hogy papok szexuálisan zaklatták őket. Na de kérem, hölgyeim, hol voltak eddig, vagy tán ízlett is a tiltott „gyümölcs”?


Futballvilág

– a Rossz(i)nyelvek azt suttogják Magyarországon, hogy az új szövetségi kapitány kihagyja Dzsudzsák Balázst a keretből. Na, nem úgy van az kedves olasz úr, mert ahhoz Orbán Viktor miniszterelnök úrnak is lesz egy-két szava.


Karikatúra

– Duane Bryers kedves fotói jelentek meg a közösségi portálokon. A jókedvre derítő fotók egy hölgyet ábrázolnak, akinek mellesleg akkora a feneke, mint Gulázsi Attila konténerei. Talán leáldozóban van Norbi update piacának, és a csajok nem szégyellik majd husijaikat?


Retróóó

– az egyik fészbuk ismerősöm nosztalgiázott, amiből kiderült, hogy ha anno kimentek a buliból dugni, lehányták, és ha hányni mentek, megdugták őket. Gondolj bele ebbe az orgazmushalmazba, kedves olvasó.


Királyi család

– Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója, a 92 éves II. Erzsébet vezeti. Mióta találkozott Donalddal a hölgyemény, azóta nem bír magával.


40+

– K. Kata szerint 40 év felett a Nők eldönthetik, hány évesek. A dunaszerdahelyi divatdiktátorok viszont a negyven feletti Nőket prűdnek és szégyenlősnek tartják, ezért a húsz-harmincasokra esküsznek. Hölgyeim, tessék megcáfolni ezt a balga feltevést. 🙂


Nőgyógyász 

– Csallóköz egyik közkedvelt nőgyógyásza a fészbukon értesítette vendégeit rendelési beosztásáról. Megannyi tetszik és megosztás után Jeges csak annyit szólt hozzá: Háá mennyi mundzsit láthatott már, more…?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább